Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii de facut inainte de Paste

Joi, 25 Aprilie 2013, ora 07:51
4375 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii de facut inainte de Paste
Foto: ladyfit.ro

Vin Sarbatorile Pascale, deci e clar ca vom manca mai mult decat necesar si, cel mai probabil, vom lua o pauza de antrenamente.

Iata cam ce exercitii recomandam pentru o revenire in forta post-sarbatori, dar si inainte, pentru a fi pregatit pentru ceea ce urmeaza.

Am pornit de la miscarile de baza pentru picioare, combinate cu ingeniozitate pentru a ne adresa tuturor "zonelor-problema": laterala coapsei, fesele, interiorul coapselor.

Miscarile trebuie executate lent si cu control, pentru a te asigura ca incordezi exact muschii pe care ii vizezi, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Din pozitie de genuflexiune, indreapta picioarele si ridica piciorul in lateral, contractand puternic fesele. Revino in pozitia initiala. Executa cate trei seturi a cate zece repetari, alternativ pentru fiecare picior. Este un exercitiu excelent pentru a intari fesele si laterala coapselor.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Din pozitie de genuflexiune adanca, ridica-te lent si ridica genunchiul la piept pe diagonala. Revino in pozitia initiala si executa cu acelasi picior zece repetari pe set. Pentru rezultate vizibile la nivelul interiorului coapsei si al taliei executa cate trei seturi, alternativ pentru fiecare picior.

Cu sprijin pe un picior, ridica celalalt picior in laterala si executa lent cerculete spre spate. Miscarea trebuie sa fie lenta si pozitia trunchiului stabila. Este un exercitiu extrem de intens, cu rezultate foarte bune pentru laterala fesei si coapse. E nevoie de trei seturi a cate zece repetari, executate fara pauza cu acelasi picior.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii care "ard" grasimea abdominala

Din genuflexiune, cu picioarele mult departate in exterior, ridica-te si atinge cu mana glezna piciorului opus, apoi revino la pozitia initiala. Este un exercitiu foarte eficient pentru coapse si fese. Pentru rezultate rapide trebuie sa executi trei seturi a cate zece repetari, alternativ pentru fiecare picior.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#fitness slabire rapida, #exercitii fitness Paste, #exercitii Cori Gramescu, #Cori Gramescu fitness, #Cori Gramescu sfaturi exercitii, #sfaturi fitness femei , #fitness