Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 08:40
11052 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate
Foto: www.ladyfit.ro

Ca orice alta parte a corpului, bratele sunt extrem de importante pentru o femeie. In procesul de slabire, multe dintre noi se confrunta cu problema grasimii inestetice de pe acestea.

Daca iti doresti sa ai brate lucrate frumos, fara sa iti pierzi feminitatea, iti propunem cateva exercitii sugerate chiar de un specialist, Cori Gramescu:

Brate - lovitura in laterala din TaeBO

TaeBo este un antrenament excelent pentru brate, iar combinatia rapida de lovituri iti modeleaza muschii si te ajuta sa ai bratele subtiri si ferme, in timp ce te eliberezi de toate energiile negative.

Stai cu picioarele departate si abdomenul incordat. Rasuceste-te putin din trunchi si ridica piciorul din spate, pentru a avea mai mult tonus. Tine bine garda, cu mainile incordate pe langa trunchi, si loveste rapid in fata, tinand pumnul strans.

E important sa incordezi bine spatele, umerii si bratele, pentru a avea cat mai multa eficienta pe durata acestui exercitiu. Executa patru serii a cate opt repetari, apoi schimba bratul.

Rotiri alerte de brate

Acest exercitiu complex te va ajuta sa iti imbunatatesti rezistenta cardiovasculara si este un bun punct de plecare in crearea unui program eficient de exercitii.

Stai cu picioarele departate si genunchii flexati usor intr-o pozitie de semi-genuflexiune. Incordeaza bine fesele si coapsele pentru a obtine echilibru si stabilitate. Incordeaza abdomenul si spatele si misca alert mainile inainte si inapoi, trecand cu coatele pe langa trunchi.

E important sa nu te rotesti, ci sa mentii spatele drept si incordat. Executa alert miscarile, in ritmul respiratiei, iar daca vrei sa dai un plus de eficienta exercitiului, dupa ce ai invatat sa il faci corect, poti adauga doua gantere mici, de un kilogram, cu care sa lucrezi.

Poti executa pana la 50 de repetari de brate, cu pauze scurte atunci cand simti nevoia sa le faci.

Declined Push-Ups

Acesta este un exercitiu foarte bun pentru tot spatele, dar si brate si piept. Este foarte important sa il executi corect, asa ca trebuie sa acorzi o atentie deosebita posturii in timpul antrenamentului.

Sprijina picioarele pe sezutul fotoliului si sprijina trunchiul pe brate. Bazinul trebuie sa fie mentinut in linie cu spatele si genunchii, prin contractia puternica a feselor si a abdomenului. Palmele sunt sprijinite sub umar. Flexeaza usor coatele ca sa cobori trunchiul uniform spre sol.

Lucreaza 2-3 seturi a cate 10 repetari si, daca esti abia la inceput, le poti executa pe sol, cu sprijin pe genunchi.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Cori Gramescu exercitii brate, #Cori Gramescu exercitii, #Cori Gramescu sfaturi exercitii, #exercitii tonifiere brate , #fitness