Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru tonifiere dupa o dieta drastica

Joi, 28 Februarie 2013, ora 08:06
4858 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru tonifiere dupa o dieta drastica
Foto: ladyfit.ro

Ai slabit deja un numar considerabil de kilograme, dar nu ai facut sport, iar pielea si muschii tai au inceput sa se resimta. Nu e totul pierdut insa.

Daca vii la sport de trei ori pe saptamana si la masaj anticelulitic de doua ori pe saptamana, rezultatele se vor vedea din prima luna. Cori Gramescu iti prezinta cel mai nou si eficient program de tonifiere: AuxoTONE.

Imagineaza-ti un program de tonifiere care este de doua ori mai eficient. AuxoTONE este un program special de tonifiere, in care se lucreaza cu elastice, pentru a obtine o musculatura ferma, eleganta si nevoluminoasa.

Iar exercitiile sunt de doua ori mai eficiente, pentru ca antrenamentul cu elastice presupune efort fizic atat pentru intinderea membrelor, cat si pentru revenirea lor in aliniament.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Astfel, exercitiile de tonifiere AuxoTONE te ajuta sa obtii muschi bine definiti, dar nevoluminosi, datorita contractiilor musculare auxotonice pe care trebuie sa le efectueze corpul nostru. Muschii opun rezistenta elasticelor printr-o serie de miscari controlate si lente, iar beneficiul major al acestui antrenament este ca acceseaza exact zonele cu cele mai mari probleme - brate, abdomen inferior, solduri si coapse.

Fiind un antrenament atat de diferit este si extrem de eficient, intrucat pe durata lui se consuma pana la 600 de kcal. Mai mult, efectul special al acestui tip de exercitii este de accelerare a ratei metabolice bazale cu pana la 25% pe o durata de 48 de ore de la efectuarea antrenamentului, astfel ca AuxoTONE devine o componenta extrem de importanta a oricarui program de slabire si tonifiere.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: exercitii pentru mai multa vitalitate

AuxoTONE este o noua disciplina in aerobic, care se bazeaza pe utilizarea unei centuri speciale a carei caracteristica este folosirea unui mecanism pe baza de elastice, utilizata de asemenea ca o modalitate de antrenament in mai multe sporturi, ce implica folosirea membrelor superioare si inferioare.

In plus, are o componenta de magnetoterapie, ce contribuie la ameliorarea digestiei si metabolismului, prin folosirea a 7 magneti terapeutici.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Cori Gramescu AuxoTONE, #Cori Gramescu AuxoTONE exercitii, #exercitii Cori Gramescu AuxoTONE , #fitness