Cori Gramescu te ajuta sa arati bine Exercitii pentru vara pe step

Joi, 16 Mai 2013, ora 11:00
4249 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine Exercitii pentru vara pe step

Ti-am pregatit cateva exercitii pentru abdomen, fesieri si picioare. Nu ai nevoie decat de putin spatiu si un step.

Exercitiile sunt foarte eficiente si te vor ajuta sa iti remodelezi silueta. Bineinteles, trebuie sa ai si o dieta echilibrata, bogata in legume si sa te hidratezi corespunzator.

Cori Gramescu iti ureaza spor la antrenament!

Stai in pozitia "plansa": cu bratele pe step, coatele intinse, spatele drept si abdomenul incordat. Picioarele sunt intinse si privirea este orientata inainte. Ridica un genunchi in laterala, catre umar, fara sa schimbi pozitia corpului. Executa doua serii a cate opt repetari cu fiecare picior.

Pe langa faptul ca se lucreaza pe contractia permanenta a abdomenului superior si inferior, lucreaza si oblicii abdominali.

Intinde-te pe spate si pune talpile pe step, genunchii sunt departati la nivelul bazinului si umerii relaxati. Incordeaza abdomenul, strange din fese si impinge bazinul de pe sol. Apoi, coboara lent, dar fara sa relaxezi abdomenul. Pentru cele mai bune rezultate, executa lent trei seturi a cate opt repetari, fara pauza.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Stai in sezut pe step, cu genunchii putin indoiti in fata si cu bratele intinse, sprijinite pe suport. Abdomenul este incordat pe tot parcursul exercitiului, ajutand, de asemenea, la mentinerea unei pozitii corecte a spatelui. Intinde picioarele in fata, la 45 de grade de sol si balanseaza-le. Executa doua serii a cate opt repetari.

Asaza-te pe step si sprijina greutatea corpului pe sold si pe antebrat. Abdomenul este bine incordat si spatele drept. Ridica piciorul de deasupra si sustine bine glezna. Expira si ridica piciorul de pe step lent pana la 45 de grade, apoi revino lent, Mentine-ti echilibrul si executa cate 3 seturi a 8 repetari pentru fiecare picior. Iti vei remodela coapsele si talia mai rapid decat iti imaginezi!

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Citeste si:
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Național al PNL, convocat sâmbătă. Modificarea Statutului, pe ordinea de zi
Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat pentru sâmbătă, la Palatul Parlamentului, de liberalii care îl susţin pe premierul Florin Cîţu la şefia partidului. BPN al PNL a fost...
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
Bagajul de restanțe din noua sesiune parlamentară. Promisiunile care ar putea fi amânate definitiv
La finalul celei de-a treia săptămâni parlamentare, aleșii nu dau semne că se vor porni prea curând de numeroasele restanțe din legislatura trecută precum desființarea Secției Speciale,...
Sursa: Ziare.com