Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: UltimatePilates pentru incepatoare

Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 09:04
3737 citiri
Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: UltimatePilates pentru incepatoare

Petreci ore intregi pe scaun, in fata computerului. Sedentarismul a inceput sa-si spuna cuvantul. Te doare spatele, nu mai ai conditie fizica si ai luat deja cateva kilograme in plus. Daca te-ai decis sa te reapuci de sport, UltimatePilates este antrenamentul ideal pentru a reveni la conditia fizica optima.

Este o metoda extrem de sigura si eficienta, care se potriveste unei plaje imense de clienti. Vei observa o remodelare placuta a corpului - tonifierea abdomenului, imbunatatirea formei picioarelor in general si ameliorarea aspectului zonelor cu probleme - fese si coapse - si nu in ultimul rand, reducerea celulitei.

Efecte pozitive apar si in ceea ce priveste sanatatea spatelui, prin reducerea durerilor cauzate de pozitia defectuoasa la birou. Iata cateva dintre miscarile din blocul de exercitii pentru abdomen.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii care "ard" grasimea abdominala

Simple Crunch

Intinde-te pe spate, cu talpile departate la nivelul bazinului si genunchii flexati. Degetele sunt impreunate sub zona cervicala, pentru a asigura o buna sustinere a capului pe durata exercitiului.

Mentine aliniamentul neutru al umerilor, activand in mod egal pectoralul si muschii din partea superioara a spatelui. Inspira sa te pregatesti, apoi expira si desprinde lent umerii si ceafa de pe sol. Inspira si revino pe sol, vertebra cu vertebra. Executa patru serii a cate opt repetari.

Single Leg Raise Crunch

Avand pozitia initiala ca la exercitiul precedent, inspira sa te pregatesti, apoi expira si desprinde lent umerii si ceafa de pe sol si, concomitent, ridica piciorul cu coapsa spre tavan si genunchiul la 90 de grade. Executa doua serii a cate opt repetari.

Alternate raise Crunch

Din aceeasi pozitie initiala ca la primele doua exercitii, inspira sa te pregatesti, apoi expira si ridica umerii si ceafa de pe sol si stabilizeaza unul dintre picioare cu coapsa spre tavan si genunchiul flexat la 90 de grade.

Inspira si executa o miscare lenta de forfecare a picioarelor. Unghiul dintre gamba si coapsa ramane constant pe durata miscarii si umerii pastreaza acelasi nivel fata de sol pe toata durata exercitiului. Executa doua serii a cate opt repetari.

Cori Gramescu te ajuta sa arati bine: Exercitii pentru brate

Tabletop Crunch

Intinde-te pe spate, cu coapsele ridicate spre tavan si genunchii flexati la 90 de grade. Degetele sunt impreunate sub zona cervicala, pentru a asigura o buna sustinere a capului pe durata exercitiului.

Mentine aliniamentul neutru al umerilor, activand in mod egal pectoralul si muschii din partea superioara a spatelui. Inspira sa te pregatesti, apoi expira si ridica umerii si ceafa de pe sol. Inspira si revino in pozitia initiala. Repeta miscarea de opt ori.

Cori Gramescu - Master Trainer Ultimate Pilates la Lady Fit - First Gym for Delicate Women

www.ladyfit.ro

Citeste si:
Cum a reușit Dacian Cioloș să-i ia fața lui Barna în prima rundă de alegeri din USR PLUS. Rolul ieșirii de la guvernare
Cum a reușit Dacian Cioloș să-i ia fața lui Barna în prima rundă de alegeri din USR PLUS. Rolul ieșirii de la guvernare
Dacian Cioloș a câștigat joi, 23 septembrie, prima rundă a alegerilor pentru șefia USR PLUS, reușind să-l întreacă cu două procente pe principalul său contracandidat, Dan Barna, cel care...
Care este strategia PNL după Congresul din 25 septembrie. Rareș Bogdan: ”Pentru majoritatea parlamentară nu luăm voturi de la AUR”
Care este strategia PNL după Congresul din 25 septembrie. Rareș Bogdan: ”Pentru majoritatea parlamentară nu luăm voturi de la AUR”
Rareş Bogdan dezvăluie strategia PNL după Congresul din 25 septembrie 2021. El a spus că nu nu vor lua voturi de la AUR. Rareș Bogdan a explicat joi seara, într-o emisiune tv, că...
Sursa: Ziare.com