Cum sa ai picioare criminal de frumoase

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 07:02
25030 citiri
Cum sa ai picioare criminal de frumoase

Picioarele reprezinta una dintre cele mai dificil de modelat zone ale corpului, dar nimic nu este imposibil. Toata lumea admira, in functie de sex, picioarele lui David Beckham sau pe cele ale lui Charlize Theron, dar nu multi stiu ce trebuie facut pentru a se ajunge la acest rezultat.

In primul rand, conform FoxNews, femeile si barbatii trebuie sa le lucreze in mod total diferit unii de altii. Barbatii trebuie sa construiasca muschi si sa capete un aspect de "sculptura", pe cand femeile trebuie sa le alungeasca si slabeasca. Nimeni nu iubeste niste picioare extrem de musculoase sau butucanoase.

Barry Jay este un instructor de fitness celebru, ce a ajutat vedete precum Katie Holmes sau Stacy Keibler sa ajunga in forma fizica maxima. Iata ce sfaturi da el:

Exercitii pentru barbati

Genuflexiuni

Stai cu picioarele usor mai indepartate decat nivelul umerilor si asigura-te ca genunchii nu trec de nivelul (pe verticala) al degetelor de picioare atunci cand indoi picioarele. Tine privirea in fata, spatele drept si abdomenul incordat. Incearca sa iti incordezi si posteriorul, astfel incat sa lucreze cat mai multi muschi.

Aminteste-ti ca nu trebuie sa indoi spatele, asa ca pieptul nu trebuie sa vina in fata. Daca nu poti sta asa, ia o coada de matura si tine-o cu mainile in spatele corpului, astfel incat sa fii fortat sa ai pozitia corecta. Poti face 10 repetari, 4 seturi, adaugand si greutati de pana la 10 kilograme.

Sari coarda

Acesta este un exercitiu cardio excelent si este foarte bun pentru gambe. Incepe cu 3 minute inainte de antrenamentul cu greutati pentru a-ti mari viteza cu care bate inima.

Ridicari de greutati

Aliniaza-ti talpile cu soldurile si indoaie-te usor din talie. Tine mainile drepte, avand cate o greutate in fiecare. Coboara corpul cat de jos poti, fara sa-ti arcuieti spatele, dupa care ridica-te usor, incordand abdomenul si posteriorul. Fa cate 4 seturi de 15 repetari.

Exercitii pentru femei

Femeile trebuie sa faca exercitii fara greutati, pentru a nu ingrosa picoarele, ci din contra, pentru a le subtia si alungi.

Lovituri

Fa cate o suta de lovituri cu piciorul, intai in fata, ridicandu-le pana la nivelul pieptului, dupa care inspre spate, lasandu-te de trunchi in fata, astfel incat piciorul sa vina in continuarea coloanei atunci cand lovesti.

Exercitiul "hidrantului"

Tine picioarele departate, spatele drept si capul intors inspre stanga sau dreapta. Ridica apoi un picior in lateral, cu genunchiul indoit (asa cum face un caine cand isi face nevoile pe un hidrant), incordand posteriorul. Dupa 15 secunde schimba piciorul.

Fandari

Incearca sa faci fandari timp de un minut, fara greutati. Fa-le cat de mari poti, avand grija ca genunchiul sa nu depaseasca degetele de la picioare. Tine coloana dreapta si foloseste-ti abdomenul pentru a te echilibra. Dupa un timp vei reusi sa faci fandari cate 4 minute pe fiecare picior.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#picioare frumoase sfaturi fitness, #picioare frumoase exercitii, #picioare frumoase femei barbati, #picioare lucrate miscari sfaturi , #fitness