Cum sa faci sport in fiecare zi

Vineri, 31 Iulie 2009, ora 12:20
6596 citiri
Cum sa faci sport in fiecare zi
Foto: pardisewalk

Exerctiile sunt vitale pentru oricine, pentru imbunatirea calitatii vietii si pentru a mentine corpul in forma. Facand exercitii, iti vei pastra muschii in forma si vei pierde kilogramele in plus.

Zilele acestea, oamenii isi gasesc tot felul de scuze pentru a nu merge la sala de fitness, mai ales cei care au mers o perioada si apoi au renuntat. Daca vrei sa te intorci la sala, incearca sa te motivezi si sa-ti repeti, de cate ori este nevoie, ca sportul trebuie sa faca parte din viata ta.

Incepe prin a te gandi ca trupul tau este sacru si trebuie sa-l tratezi cat mai bine, te sfatuieste How To Do Thinghs.

Gandeste-te ca nu vei ramane tanar toata viata si mai bine sa te ingrijesti acum, pentru a nu avea probleme mai tarziu. Convinge-te ca, pentru a ramane sanatos, ai nevoie de multe exercitii fizice.

De asemenea, atunci cand mergi la sala iti poti face noi prieteni si sa socializezi. Este mult mai bine decat sa stai acasa si sa te uiti la televizor.

Te uiti la alte persoane care au un corp intretinut si te intrebi de ce nu arati si tu la fel? Incearca sa ajungi in stadiul respectiv intoarcandu-te la sala de fitness.

Ai tendinta de a spune ca nu ai timp de sala? Nu faci nimic altceva decat sa cauti o scuza. Organizeaza-ti timpul si o sa ai timp lejer sa mergi si la birou si la sala.

Alege o sala aproape de serviciul sau locuinta ta, astfel incat sa nu pierzi foarte mult timp pe drum. O sa fie mai eficient si poti merge la sala in mod regulat.

Unele tarife la sala pot fi destul de piperate. Incearca sa afli ce oferte au. Unele sali de forta ofera o reducere daca iti faci abonament pe termen mai lung.

Intreaba-ti rudele sau amicii daca vor sa mearga cu tine la sala. Daca esti client al unei sali si le aduci inca o persoana, este foarte posibil sa primesti o recompensa: un abonament mai ieftin sau acces gratuit la alte facilitati.

Daca simti ca lucrezi, insa nu ai niciun rezultat, angajeaza-ti un antrenor personal. Acesta stie ce exercitii ti se potrivesc si te va pune sa lucrezi exact cum si cat trebuie.

Daca te-ai hotarat sa te reintorci la sala, fa-ti cateva poze, iar dupa cateva saptamani de exercitii, fa-ti altele pentru a observa diferenta. Acest lucru te va motiva sa nu mai renunti.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#exercitii fizice sanatate, #sfaturi sport fitness sanatate , #fitness