Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Exercitii pentru brate sculptate

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 15:52
4334 citiri
Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Exercitii pentru brate sculptate
Foto: ADPM

Atunci cand o persoana trece printr-o dieta de slabit - dar nu numai - ajunge sa aiba probleme, din cauza ca pielea nu este tonifiata. Vizate sunt si bratele, care pot sa aiba un aspect neplacut, deoarece pielea se lasa.

Kinga Sebestyen, instructor de aerobic, a oferit pentru Ziare.com cateva sfaturi pentru persoanele care trec printr-o astfel de experienta.

"Pentru a evita lasarea pielii si lipsa de tonifiere a muschiului din zona tricepsului, trebuie sa facem un antrenament. Acesta se poate face la sala, dar si acasa", a spus pentru inceput Kinga.

Pentru acasa, specialistul recomanda un exercitiu, care nu necesita foarte mult timp, dar care are rezultate rapide.

"Intindeti-va pe spate cu cate o greutate in mana. Daca nu aveti un set de gantere, puteti folosi doua sticle umplute cu apa sau cu nisip", spune specialistul.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Slabeste cu Kangoo Jumps

In continuare, trebuie sa indoiti bratele la 90 de grade cu greutatile suspendate de fiecare parte a capului.

"Indreptati-va bratele si incercati sa tineti coatele in aceeasi pozitie. Lasati usor bratul in aceeasi pozitie", mai spus ea.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Gambe perfecte pentru jeansii skinny

O alta solutie: Kangoo Fatburning

Pe de alta parte, spune ea, puteti incerca o ora de Kango Jumps, timp in care se lucreaza toti muschii de pe corp. Ea recomanda un anumit program mai ales persoanelor supraponderale, care se lovesc cel mai des de problema pielii lasate.

"Programul Kangoo Fatburning a fost conceput pentru persoanele supraponderale care nu sunt obisnuite cu clasele traditionale de aerobic. Acesta este compus din exercitii usor urmarite si efectuate intr-un ritm mai scazut decat la un antrenament pentru persoanele care nu au aceasta problema.

Ghetele Kangoo Jumps amortizeaza impactul cu solul, protejand articulatiile si coloana vertebrala, asigurand un antrenament placut pentru participanti.Kangoo Fat Burning este o combinatie perfecta intre antrenamentul cardiovascular si cel de tonifiere, exact de ce au nevoie cei care au probleme cu kilogramele", mai spune ea.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana "Sportul pentru Toti".

Ea este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

www.fatburning.ro

Www.kangooclub.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Exercitii pentru brate sculptate, #Kinga Sebestyen exercitii brate, #Kinga Sebestyen exercitii, #Kinga Sebestyen fitness , #fitness