Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Exercitii pentru cei care muncesc numai la birou

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 14:51
3844 citiri
Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Exercitii pentru cei care muncesc numai la birou
Foto: ADPM

In epoca tehnologiei rar mai gasesti o slujba care sa nu te tina la birou ore in sir. Drept pentru care, multe persoane se aleg cu dureri de spate. Kinga Sebestyen, instructor de aerobic, ofera cateva idei de exercitii pentru cei aflati intr-o asemenea situatie.

"Pentru persoanele care lucreaza la birou pot recomanda sa faca streching cat mai mult. De exemplu: rotiti-va gatul si intindeti-va muschii, impreunati-va mainile si faceti intinderi", a declarat Kinga Sebestyen, pentru Ziare.com.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Slabeste cu Kangoo Jumps

Un alt exercitiu simplu de facut intr-o pauza la birou presupune aceeasi miscare, dar cu mainile la spate. Incercati-l si pe urmatorul.

"Rotiti-va umerii in spate si in fata, puneti-va mainile pe birou, trageti scaunul si intindeti-va", mai spune instructorul.

Aceste exercitii trebuie realizate chiar si de catre persoanele care reusesc sa ajunga la sala de fitness de cateva ori pe saptamana.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Gambe perfecte pentru jeansii skinny

"Munca de birou poate fi solicitanta, stresanta. O sa simtiti efectul benefic al acestor exercitii mici. Cei care petrec mult timp la birou ar trebui sa faca pauze scurte, macar o data la doua ore. Un pic de stretching (intindere) ajuta la evitarea durerilor de spate cauzate de pozitia incorecta care o au pe toata durata zilei, 5 zile pe saptamana", ne-a mai spus Kinga.

Instructorul de la aerobic sustine ca si o simpla plimbare pe jos ajuta la intinderea si relaxarea bratelor si picioarelor. Ea recomanda o ora de mers pe jos de trei ori pe saptamana.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana "Sportul pentru Toti".

Ea este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

www.fatburning.ro

Www.kangooclub.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#exercitii pentru birou, #exercitii facut birou, #Kinga Sebestyen exercitii birou, #Kinga Sebestyen exercitii, #Kinga Sebestyen aerobic , #fitness