Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Slabeste cu Kangoo Jumps

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 13:03
12962 citiri
Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Slabeste cu Kangoo Jumps
Foto: ADPM

Nimenui nu ii este usor sa faca exercitii dupa cel putin opt ore de munca. Acum poti combina utilul cu placutul si poti incerca sa scapi de kilogramele in plus cu ajutorul Kangoo Jumps.

Kinga Sebestyen, instructor de aerobic, a dezvaluit pentru Ziare.com cum te poate ajuta aceasta metoda, care prinde teren si in Romania.

"Kangoo Jumps ofera stabilitate, este usor de folosit si poate fi utilizat de copii, femei, barbati de la varsta de 6 pana la 90 de ani, indiferent de starea lor de sanatate sau de conditia fizica", a declarat aceasta.

Instructorul de aerobic spune ca prin aceasta metoda poti stimula sistemul limfatic, iar exercitiile de "rebound" sunt responsabile pentru rezultatele rapide, curatand organismul de toxine.

Rebound-ul se refera la un tip de exercitii prin care se obtine absenta gravitatiei. Datorita acestora ai parte de o multime de beneficii.

Cum sa fii in forma, cu Kinga Sebestyen: Slabeste repede dupa Sarbatori

Se ard 1.000 de calorii intr-o ora

"Este unul dintre cele mai bune exercitii cardio, pentru ca, avand in picioare ghete de aproape patru kilograme, se ard peste 1.000 de calorii intr-o singura ora. Muschii sunt bine lucrati, frumos tonifiati", a adaugat Kinga Sebestyen.

Specialistul in aerobic recomanda doua-trei sesiuni de Kangoo Jumps Fat Burning pe saptamana in sala ca antrenament cardio si tonifiere. Daca nu mergi la sala, dar ai astfel de ghete, Kinga Sebestyen iti recomanda sa faci jogging.

"De mentionat este faptul ca ghetele Kangoo Jumps cu care sarim la antrenamente au fost inventate special pentru recuperarea medicala a pacientilor ce au suferit accidente si operatii la coloana. In aceste conditii, ele absorb pana la 80% din socurile sariturilor", a conchis ea.

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana "Sportul pentru Toti".

Ea este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit. In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

www.fatburning.ro

Www.kangooclub.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Slabeste cu Kangoo Jumps, #Kinga Sebestyen fitness, #Kinga Sebestyen Kangoo Jumps, #Kinga Sebestyen exercitii, #Kinga Sebestyen aerobic, #Kangoo Jumps ardere calorii , #fitness