Cum scapa lenesii de burta

Duminica, 18 Septembrie 2011, ora 18:29
19380 citiri
Cum scapa lenesii de burta
foto: Prevention

Cine nu vrea un abdomen plat? Este visul oricarei femei. Dar cum de fiecare data cand este vorba despre abdomen plat se pomeneste si despre exercitii fizice, cei mai multi renunta inainte sa inceapa.

Exista insa cai care te pot scapa de burta fara sa treci pe la sala, scrie Prevention.

Stai drept si trage burta inapoi. Mentinerea abdomenului in tensiune este una dintre cele mai bune cai care accelereaza arderile le nivelul sau. Te poti mobiliza singur purtand haine in care este obligatoriu sa stai drept si sa-ti tii musculatura in tensiune.

Daca faci parte din categoria celor care nu fac miscare decat daca sunt impinsi de la spate, poti avea un abdomen plat daca te vei culca, in mod constant, cu o ora mai devreme. Este dovedit ca un somn sanatos, dar mai ales respectarea orelor de somn este una din condtiile unei siluete frumoasa. Cei care dorm insuficient au cu 15% mai multe sanse sa sara de valorile maxime ale grautatii normale.

Uita de toate bauturile carbogazoase, indiferent daca a sunt dietetice sau nu. Uita si de apa minerala. Singura apa care este cu adevarat buna este apa minerala plata.

Dieta trebuie sa fie formata din fibre si proteine. Fibrele ideale sunt cele provenite din cereale integrale, pentru ca acestea au capacitatea de a absorbi grasimile din zona abdominala, si de a reduce secretia de insulina. Insulina fiind hormonul care contribuie la cresterea depozitelor adipoase din zona abdominala. In ceea ce priveste proetinele acestea actioneaza pe mai multe planuri. Sunt elementul fundamental necesar pentru tesutul muscular, tin foarte bine de foame, iar digestia lor este una consumatoare de calorii, contribuind la arderea celulelor adipoase.

Mananca pepeni! Fie ca sunt galbeni sau rosii, acestia contin nutrienti care determina reintrarea in circulatie a grasimilor abdominale, ceea ce duce la indepartarea si eliminarea lor. Consuma grasimi sanatoase, adica: nuci, somon, avocado, pentru ca acestea distrug grasimea de pe abdomen.

Un aliat pentru cei care vor un abdomen plat fara exercitii este otetul de mere. Este dovedit ca daca consumi zilnic circa doua linguri de otet de mere, acestea contribuie foarte eficient la degradarea depozitelor de grasime.

Mananca incet, des, putin si incearca sa elimini cu adevarat toate urmele de stres din viata ta. Stresul este un sitmulent pentru acumularea de grasime abdominala, iar mesele regulate sunt cea mai buna metoda care mentine metabolismul la un nivel ridicat in mod constant. Cantitatile mici de mancare impiedica descarcarile masive de insulina, dar si extensia gastria si balonarea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Nicușor Dan susține că PSD se delimitează de Cîrstoiu: ”Nu știu dacă se va apropia de Piedone”
Edilul general, Nicuşor Dan, afirmă că PSD începe să se delimiteze de Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, şi susţine că acest lucru corespunde cu orientarea...
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
#grasime abdominala riscuri, #dieta sanatoasa, #miscare fizica, #burta efecte sanatate , #fitness