Cum scapi de abdomenul proeminent?

Marti, 21 Iulie 2009, ora 13:52
12659 citiri
Cum scapi de abdomenul proeminent?
Foto: Nayna

A mai trecut un an si burtica devine tot mai mare. Te uiti in jos si parca se uita si ea la tine, sfidatoare: iti face in ciuda. De ce o mai tolerezi? Nu ai nevoie decat de echipament sport si o gantera.

Pana la 60% din circumferinta taliei (mica, mare, asa cum e ea) este determinata de fondul genetic. Insa asta nu trebuie sa te descurajeze: stilul de viata si schimbarile prin care treci joaca si ele un rol major.

Prea mult stres, prea putine ore de somn si consumul de calorii in exces fac abdomenul rotund, informeaza MSN Health.

Bunul simt ne spune ca persoanele active au o talie zvelta: insa inainte sa te apuci de abdomene si alte exercitii solicitante, trebuie sa stii ca problema este excesul de grasime din zona, nu muschii slabi. De aceea, acestea nu vor avea efectul scontat, ele pot cel mult sa iti intareasca abdomenul si nu neaparat sa il faca plat.

Cele mai bune exercitii pentru un abdomen plat sunt cele cardiovasculare (alergatul, inotul, mersul pe bicicleta, exercitiile de aerobic): acestea ard caloriile in exces, pentru ca necesita multa energie. Corpul consuma grasimea de pe abdomen, iar acesta ajunge, in timp, sa fie suplu si frumos.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#abdomen plat, #exercitii slabit, #fitness aerobic slabit , #fitness