Fitness si nutritie, dupa Sarbatori: Stii ce trebuie sa faci pentru a fi in forma?

Marti, 01 Ianuarie 2013, ora 17:33
2684 citiri
Fitness si nutritie, dupa Sarbatori: Stii ce trebuie sa faci pentru a fi in forma?

Scapa de kilogramele in plus, adunate la mesele de Sarbatori, tinand cont de cateva sfaturi de baza. Sportul este un element de baza, insa alimentatia joaca un rol decisiv si trebuie controlata ca atare.

Mancarurile traditionale nu sunt neaparat nesanatoase si nici un pericol pentru sanatate, daca stii cum sa le gatesti, cum sa le combini la masa, dar si cantitatile in care trebuie servite la masa. In plus, daca faci un minim de efort si mergi la schi, spre exemplu, poti sa iti pastrezi silueta in forma maxima.

Daca nu ai respectat, insa, aceste "reguli", tot ce iti ramane este sa faci miscare. Cel mai indicat ar fi sa mergi la sala de fitness, pentru ca acolo te vei simti cu adevarat motivat de cei din jur care au acelasi tel cu tine.

Daca timpul nu iti permite asta, cea mai practica si totodata eficienta "arma de acasa" este bicicleta stationara, sustine Valentin Vasile, antrenor si nutritionist in cadrul World Class.

Tot el iti spune ce e trebuie sa faci, dupa Sarbatori, daca vrei sa fii in forma in momentul in care te intorci la birou.

Citeste mai multe despre Fitness si nutritie, dupa Sarbatori: Stii ce trebuie sa faci pentru a fi in forma? pe Business24.ro

#fitness dupa Sarbatori, #nutritie dupa sarbatori, #cum scapi de kilograme in plus , #fitness