Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sfaturi de fitness de la antrenorii vedetelor

Luni, 09 Ianuarie 2012, ora 09:30
6579 citiri
Sfaturi de fitness de la antrenorii vedetelor

Actritele si cantaretele pun foarte mare pret pe aspectul fizic, asa ca de cele mai multe ori ele au un antrenor personal, care se ocupa zilnic de portia lor de miscare si le ajuta sa arate in permanenta in forma maxima.

In afara de a-ti da toata silinta, mai sunt si alte cateva trucuri care te vor ajuta sa ajungi la silueta mult visata. Iata ce sfaturi dau antrenorii celebritatilor, conform Allure:

- Teddy Bass, cel care le invata cum sa se miste pe Cameron Diaz, Christina Applegate si Lucy Liu, spune ca iti vei creste metabolismul lucrand dimineata.

- Andie Hecker, antrenorul lui Natalie Portman si Kristen Bell, spune ca este bine sa faci exercitii cardio pentru macar 40 de minute. Si 15 minute sunt mai bune decat deloc, dar corpul are nevoie de 35 de minute pentru a ajunge sa arda si grasimea.

- Ramona Braganza, care se ocupa de Jessica Alba, Anne Hathaway si Kate Beckinsale, spune ca hainele sunt cel mai bun indicator al greutatii, si nu neaparat cantarul. In fiecare saptamana incearca aceeasi pereche de blugi daca vrei sa stii cum stai.

- Tracy Anderson le invata pe Gwyneth Paltrow, Madonna, Jessica Simpson, Jennifer Lopez si Nicole Richie sa nu se uite la TV in timp ce sunt pe banda de alergat, caci nu vor mai lucra la fel de intens.

- Gunnar Peterson, care le mentine in forma pe Halle Berry, Kim Kardashian si Sofia Vergara, spune ca trebuie sa-ti faci timp pentru fitness in fiecare zi.

- Andie Kecker spune ca vei arde mai multe calorii atunci cand iti lucrezi atat partea superioara a corpului, cat si cea inferioara. 20 de minute de inot sau o sfoara pentru sarituri reprezinta variante optime.

- Anderson spune ca trebuie sa acorzi atentie si micilor gustari. Alimenteaza-te cu un baton energizant inainte de antrenament, dar ai grija la bauturile energizante sau laptele de cocos, fiindca acestea au sunt bogate in calorii.

- Bass atentioneaza si asupra intensitatii. Nu poti sa faci aceleasi exercitii in continuu si sa te astepti la rezultate continue, ci trebuie sa intensifici.

- Harley Pasternak, antrenor pentru Jennifer Hudson, Lady Gaga, Megan Fox si Katy Perry, spune ca nu este bine sa tii diete doar cu lichide, caci acestea nu iti ofera nutrientii de care ai nevoie.

- Gandeste-te altfel atunci cand iti stabilesti teluri. In loc sa spui ca sari cu coarda timp de 10 minute, mai bine gandeste-te ca vrei sa faci 100 de sarituri. Astfel, vei fi mai dornica sa depasesti rezultatele anterioare.

- Ia o pauza din cand in cand. Este bine sa lucrezi 5 zile pe saptamana, dar nu mai mult. Muschii vro reactiona mai bine atunci cand au o perioada de odihna.

- Muschii invata miscarile foarte repede, asa ca schimba-ti rutina de fitness la fiecare 10 zile. Astfel vei evita sa muncesti degeaba.

- Nu conteaza doar ce faci la sala, ci activitatea din intreaga zi, asa ca inceraca sa fii activa cat mai mult din cele 24 de ore.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#sfaturi fitness, #fitness exercitii, #fitness corect slabit, #sfaturi miscare slabit, #fitness vedete , #fitness