Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Smartwatch Huawei - antrenorul personal pentru cei care isi doresc o viata activa

Advertorial
Miercuri, 24 Noiembrie 2021, ora 18:07
5024 citiri
Smartwatch Huawei - antrenorul personal pentru cei care isi doresc o viata activa
curea smartwatch FOTO: unsplash.com

Ceasurile inteligente Huawei sunt adevarate ajutoare pentru persoanele active, care isi doresc antrenamente personalizate. Datorita functiilor de care dispun, se poate spune ca aceste smartwatch-uri sunt ca niste antrenori personali care indeamna la miscare si la un stil de viata sanatos. Expertii de la Xband ii indruma pe toti cei care vor sa scape de sedentarism sa-si puna la incheietura mainii un astfel de gadget, prin intermediul caruia se pot consulta moduri personalizate de sport si evalua principalii indicatori ai sanatatii.

"Antrenor" de ski si snowboarding

Smartwatch-ul Huawei Watch GT 2 Pro are un cadran din safir si un spate din ceramica lucioasa. Purtandu-l la mana, sportivii profesionisti si cei care de abia se initiaza in tainele miscarii sustinute beneficiaza de o monitorizare continua si de date complete care ii ajuta sa-si evalueze starea organismului in timpul solicitarii fizice.

Si pentru ca tot se apropie sezonul de ski si snowboarding, acest model Huawei ofera informatii relevante despre ritmul cardiac, viteza medie sau panta maxima de pe teren, fiind o buna companie pentru mentinerea echilibrului la viteze mari. Daca valorile sunt depasite, el va trimite alerte vocale.

Peste 100 de moduri sportive

Prin intermediul modului Golf Driving Range, care analizeaza inteligent pozitia de leganare si ofera referinte care ajuta la imbunatatirea vitezei si a frecventei acesteia, utilizatorii au parte de un "antrenor" personal de golf. In plus, acest ceas inteligent, dotat cu o curea Huawei Watch GT 2 Pro versatila si rezistenta, mai dispune de 100 de moduri sportive, de la alpinism, canotaj, surfing, alergare in aer liber, tenis, etc. Este cat se poate de clar ca selectand modul adecvat, smartwatch-ul Huawei ii ajuta pe oameni sa-si monitorizeze intreaga activitate si sa se antreneze eficient. O alta dovada in acest sens o reprezinta si cele 10 cursuri cu ghidare vocala, care ajuta la antrenamente.

Prin functia VO2Max4, care masoara rata maxima a consumului de oxigen in timpul exercitiilor, sunt oferite indicii cu privire la conditia cardio respiratorie si la capacitatea de anduranta in efectuarea acestora.

Curelele ceasurilor Huawei trebuie schimbate uneori

Ceasurile Huawei sunt special concepute pentru a-l insoti pe om in fiecare moment al vietii sale, putand fi purtate atat ziua, cat si noaptea. Pentru ca sunt atat de folosite, curelele se pot uza sau deteriora, mai ales ca purtarea ceasului inteligent nu se face intotdeauna in cele mai bune conditii, ci poate intra in contact cu apa, transpiratie, soare etc. De aceea, este indicat ca atat pentru modelul Watch GT 2 Pro, cat si pentru GT2, Watch GT 2 de 46 mm, Watch 3, Watch 3 Pro sau Watch GT si alte astfel de ceasuri inteligente sa se achizitioneze separat cate o curea ceas Huawei, din piele, silicon, metal sau otel inoxidabil.

In concluzie, ceasurile Huawei sunt realizate special pentru a fi indispensabile acelor oameni care vor sa fie la curent cu starea lor de sanatate si sa imbratiseze un stil de viata activ. Pentru a se bucura cat mai mult de un astfel de ajutor, utilizatorii pot opta pentru achizitionarea unor curele de schimb, care le prelungesc durata de viata si le fac si mai versatile.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#curea smartwatch, #curea smartwatch huawei , #fitness