Vrei sa te mentii in forma? Poti face antrenament si fara sa mergi la sala

Joi, 11 August 2016, ora 11:00
4016 citiri
Vrei sa te mentii in forma? Poti face antrenament si fara sa mergi la sala

Ne dorim sa fim tot timpul sanatosi, vrem sa aratam cat mai bine la plaja sau ne propunem sa ne mentinem in forma indiferent de sezon, insa pentru multi dintre noi programul de mers la sala de fitness ramane mereu in stadiul de proiect care se amana din tot felul de motive.

Ei bine, nu trebuie sa ne descurajam pentru ca exista solutii. Ne putem antrena acasa sau putem iesi in parc pentru exercitiile dorite, oricand avem timpul si dispozitia necesare.

In plus, ne putem lua echipamentele care ne trebuie la preturi convenabile de pe Okazii.ro. Iata cateva idei de pus in practica imediat:

Kangoo Jumps este un sport care se poate practica la orice varsta. Fiind una dintre cele mai noi tehnici de aerobica, ne ajuta sa ardem calorii inca din primele minute. Ghetele de Kangoo Jumps au montate pe talpi arcuri speciale care, in timpul miscarilor, ajuta la intarirea musculaturii. Atat ghetele de Kangoo Jumps, precum si accesoriile pentru acestea au inregistrat cresteri in ultima perioada pe Okazii.ro.

Printre cele mai populare exercitii de fitness se numara si cele cu gantere. Daca ne dorim o musculatura puternica si brate mai suple, nu trebuie decat sa ne alegem ganterele potrivite si sa trecem la treaba. Ganterele de 10 kg sunt in topul cautarilor in aceasta categorie de produse pe Okazii.ro, fiind urmate de cele de 15 si de 20 kg. De asemenea, ganterele reglabile inregistreaza cea mai spectaculoasa crestere din ultimii doi ani, pentru acest segment de produse.

Fie ca vorbim despre biciclete eliptice, despre cele magnetice sau despre cele de tip recumbent, numite in gluma si "biciclete pentru lenesi" deoarece iti permit sa stai usor pe spate in timp ce pedalezi, bicicletele pentru fitness reprezinta o solutie daca nu avem timp sa mergem la sala. Pe Okazii.ro gasim toate aceste tipuri de biciclete, cele magnetice distingandu-se in aceasta perioada in topul preferintelor cumparatorilor.

Inainte de a incepe antrenamentul, e bine sa aruncam o privire si in categoria de accesorii si echipamente pentru fitness care contine peste 3000 de oferte. Aici putem gasi o serie de produse utile: centuri pentru slabit, short-uri, bermude sau manusi pentru sala, echipamente specifice pentru fitness, bare si discuri, extensoare, mingi de toate tipurile, saltele si banci pentru exercitii.

Exista cateva avantaje daca vrem sa facem sport pe cont propriu: putem alege orice ora ne convine pentru antrenament, castigam timpul pe care l-am fi alocat drumurilor la sala de sport si, nu in ultimul rand, vom economisi bani alegand cele mai avantajoase oferte de pe Okazii.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#aparate fitness ocazie, #accesorii fitness ocazie , #fitness