Papaya sporeste virilitatea si detoxifica organismul

Joi, 20 Ianuarie 2011, ora 18:32
20565 citiri
Papaya sporeste virilitatea si detoxifica organismul

Un fruct exotic pentru noi, papaya are nenumarate proprietati, printre care acelea ca intareste sistemul imunitar, reduce riscul de cancer, mai ales de colon, tine plamanii sanatosi, la fel ca si inima, marind si virilitatea.

Continand vitamine, minerale, antioxidanti si fibre, papaya este excelent pentru sistemul imunitar, asigurand si o buna digestie totodata. Pana si semintele sale sunt cat se poate de sanatoase, conform Suite101.com.

Papaya contine beta-caroten, pe care organismul il converteste in Vitamina A, care este esentiala unui sistem imunitar puternic. Tot papaya contine si Vitamina C si E ambele benefice sistemului imunitar: prima mareste numarul anticorpilor, iar a doua este un antioxidant foarte eficient.

Proprietati antiinflamatorii

Gratie acestora, papaya ajuta la tratarea unor afectiuni, printre care astmul si artrita reumatoida. In plus, acelasi fruct bogat in antioxidanti previne cancerul, in special pe cel de colon.

Papaya contine si papaina, o enzima ce ajuta digestia si previne constipatia. Cules verde, fructul abunda in aceasta substanta. Poate fi consumat in deplina siguranta de femeile gravide, mai ales ca taie greturile matinale, fiind de folos si in cazul "raului de miscare".

Protejeaza plamanii

Cercetarile realizate la Universitatea de Stat Kansas au aratat ca a consuma alimente bogate in Vitamina A, cum este cazul acestui fruct, este benefic plamanilor. Mai ales daca esti fumator sau expus in mod constant fumului de tigara e o idee buna sa inclusi papaya in alimentatie. Studiile au aratat ca fumatul si expunerea la fumul de tigara, in general, face ca organismul sa fie privat de Vitamina A.

Bun pentru barbati

Papaya contine si o enzima numita arginina, despre care se stie ca imbunatateste fluxul sangvin in zona organului sexual masculin. De fapt, o forma mai concentrata de arginina este folosita pentru tratarea disfunctiilor erectile.

Ajuta la detoxifiere

Ceea ce nu multi oameni stiu este ca semintele de papaya pot fi consumate, aroma lor usor piperata facandu-le o alternativa viabila la piperul negru. In plus, s-a descoperit ca au si proprietati antibacteriene, fiind eficiente impotriva E.coli, Salmonella si a infectiilor cu stafilococi.

Tot semintele de papaya pot fi folosite pentru eliminarea parazitilor intestinali, ajutand totodata ficatul si rinichii sa scape de toxine. O cura de detoxifiere a acestora presupune consumul lor zilnic (mestecarea si inghitirea semintelor), dupa fiecare masa, timp de o saptamana.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#papaya cancer, #papaya detoxifiere, #papaya virilitate, #papaya sanatate, #papaya beneficii, #papaya plamani , #fructe