La ce simptome sa te astepti daca te lasi de fumat

Marti, 27 Martie 2012, ora 09:40
81051 citiri
La ce simptome sa te astepti daca te lasi de fumat

Fumatul este un viciu al lumii moderne, care face din ce in ce mai multe victime. Din fericire am ajuns sa constientizam asta, chiar daca tarziu.

Daca te afli in situatia de a te fi lasat de fumat de curand sau intentionezi sa renunti la viciu, iata ce ar trebui sa stii, la ce sa te astepti, potrivit Health Communities.

Pofte alimentare

Atunci cand renunti la nicotina vei resimti mai multe pofte alimentare, dar trebuie sa te lupti sa le faci fata. Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva, pentru a uita de ele.

Dificultati de concentrare

Multe persoane care se lasa de fumat au dificultati in a se concentra si a fi atente la detalii. Medicamentele de substitutie a nicotinei pot ajuta in acest sens.

Apetit crescut

Incearca sa fii cat mai activ pentru a nu te ingrasa, caci inevitabil vei manca mai mult decat de obicei. Tigarile iti afecteaza gustul. Odata scoase din "meniu", si mancarea va fi mai gustoasa.

Iritabilitate

Daca vezi ca esti putin nervos dupa ce te lasi de tutun, poti sa te linistesti, caci aceasta stare nu va dura foarte mult. Petrece mai mult timp cu familia si prietenii si vei ajunge din nou pe linia de plutire.

Probleme cu somnul

Cel mai probabil vei experimenta probleme cu somnul. Incearca sa bei un ceai cu efect de calmare inainte de a merge la culcare sau sa faci o plimbare scurta in aer liber ori sa asculti muzica relaxanta.

Anxietate crescuta

Stresul iti va da tarcoale primele zile dupa ce te lasi de fumat, asa ca asigura-te ca vei fi inconjurat de persoane iubitoare, care sa te invaluie cu atentia lor si sa te faca sa te simti confortabil.

Dureri de cap

Unele persoane se confrunta cu dureri de cap din cauza lipsei de nicotina. Apeleaza la cateva medicamente usoare de calmare.

Constipatie

Ai grija sa adaugi fibre si sa bei mai multa apa pentru a scapa de constipatie dupa ce renunti la tigari.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#efecte secundare lasat fumat, #efecte secundate renuntat nicotina, #eliminat tigari efecte corp, #renuntare tigari kilograme, #renuntare fumat nervi , #fumat