Poate fi iarna cel mai bun sezon pentru stoparea fumatului?

Advertorial
Marti, 27 Noiembrie 2018, ora 12:30
3667 citiri

Cei mai multi dintre fumatori ar putea spune ca niciun anotimp nu este propice pentru a renunta la tigarile din tutun. In schimb, cei mai multi fosti fumatori, care acum sunt vaperi de tigari electronice, arata ca in timpul iernii tentatiile de a fuma in aer liber sunt din ce in ce mai reduse, iar obligatia de a nu fuma la interior diminueaza nivelul de adictie la nicotina.

Prin urmare daca te-ai hotarat sa elimini unul dintre cele mai periculoase vicii din viata ta, atunci iarna iti ofera inca o sansa alaturi de utilizarea unui dispozitiv autentic de tipul unui tigari electronice.

Daca reticenta schimbarii in general iti este cunoscuta, cu atat mai mult te vei agata de aceasta data de a nu lasa din mana pachetul cu tigari si bricheta. Este suficient sa te gandesti cu ce cantitate impresionanta de substante toxice iti bombardezi in fiecare zi organismul si s-ar putea sa te gandesti ca totul are o limita.

Daca tigarile electronice exista, daca milioane de utilizatori le-au folosit si altii inca le folosesc pentru renuntarea la fumat, in practica nu exista niciun indiciu ca tu sa nu poti incerca o varianta de model de tigara electronica care sa substituie pentru o perioada de timp fumul tigarilor din tutun si sa-ti ofere, la nevoie, un minim nivel de nicotina pentru a nu intra in panica renuntarii la fumat.

Asa cum pentru electrocasnice te indrepti catre un magazin specializat, la fel trebuie sa procedezi si cand vrei sa cumperi tigari electronice si lichide pentru tigari electronice, cautand un magazin care are in rafturi exclusiv acest tip de produse produse.

Aceasta idee se bazeaza pe faptul ca vanzatorul este specializat in aprovizionarea cu cele mai bune produse, autentice si verificate din punct de vedere al sigurantei in utilizare.

Pentru tigara electronica aceste caracteristici sunt esentiale deoarece efectul pe care il cauti trebuie sa fie perfect, iar siguranta ta ca utilizator sa nu aiba niciun fel de dubiu pe toate durata folosirii oricaror tigari electronice si lichide tigari electronice.

Poti incepe prin a-ti face o idee despre ce inseamna tigara electronica verificand oferta de produse din magazinul de tigari electronice Vapers-One, parcurgand pe rand categoriile prezentate.

Ai sa observi ca nivelul de clasificare este extrem de precis, iar in ceea ce privesc modele de tigari electronice si consumabile pentru tigari electronice de orice fel vei avea o supriza.

In practica este imposibil sa nu gasesti un produs complet, asta insemnand tigara electronica si lichide care sa te satisfaca.

Pasul urmator este sa faci o vizita intr-unul dintre magazinele Vapers-One unde eventual poti testa unele dintre lichide si in final sa pleci acasa cu prima ta tigara electronica.

Echipa Vapes-One iti va oferi consultanta gratuita pe toata durata procesului de achizitionare de lichide si tigari electronice, iar ulterior iti va oferi informatii la zi despre noile produse care sunt disponibile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#renunta fumat, #tigara electronica , #fumat