Poate fi tigara electronica o sansa reala de a renunta la fumat?

Advertorial
Vineri, 31 August 2018, ora 17:12
21391 citiri
Poate fi tigara electronica o sansa reala de a renunta la fumat?

Cu siguranta da, tigara electronica iti poate netezi calea de renuntare la fumat, fara a experimenta neplacerile create de lipsa nicotinei. Tigara electronica a fost creata exact cu acest scop, inalturandu-se efectele nocive ale arderii tutunului. Dispozitivul care produce de aceasta data abur ce poarta o anumita aroma si o cantitate perfect controlata de nicotina, se numeste atomizor sau clearomizor.

Pentru punerea lui in functiune nu mai este necesara arderea efectiva, ci incalzirea la fel de bine controlata a lichidelor pentru tigara electronica. In utilizare se primeste o doza de nicotina asa cum a fost aleasa de cel care vapeaza si odata cu trecerea timpului aceasta doza poate fi micsorata prin alegerea unei concentratii mai mici.

De aici se naste in realitate sansa reala de a renunta la fumat pentru ca se poate controla cu o exactitate suficient de buna concentratia de nicotina. Avantajele nu se opresc aici, cu toate ca acesta este cel mai important, eliminarea in conditii absolut decente a adictie fata de nicotina.

Un alt avantaj este cel mai detestat lucru pentru nefumatori, aspect pe care fumatorii nu-l mai percep. Mirosul neplacut, care practic va disparea pe loc pentru ca orice tip de tigari electronice veti utiliza, aburul acestora nu poarta mirosul caracteristic al tutunului ars.

Persoana care vapeaza va fi infinit mai usor tolerata de persoanele cu care intra in contact pentru ca mirosul va fi in cel mai rau caz neutru. Sunt lichide si arome concentrate cu care se prepara lichidele pentru tigara electronica care lasa in jurul vaperului un miros placut al esentei sau esentelor cu care sunt acestea produse.

Daca continuam cu beneficiile ele pot ajunge inclusiv la protejarea nefumatorilor in fata fumatului pasiv, lucru care arata ca un fost fumator a inteles ca acestea nu trebuie expuse la un viciu personal atat de periculos pentru sanatate.

Casa, masina si lucrurile personale, toate cele care pana acum au plutit intr-un nor de fum de tigara analoaga se vor aerisi si aerul va deveni cu adevarat respirabil si nepurtator de substante toxice.

Pornind pe acest drum nu trebuie sa existe nici frica, nici indoiala ca nu s-ar putea renunta la tigarea din tutun. Este pana la urma un experiment propriu de vointa pentru ca in rest tigarile electronice sunt deja testate de multe milioane de utilizatori de pe toate continentele. Nu s-a dovedit pana in prezent ca acestea ar comporta vreun risc pentru sanatate si au trecut atatia ani de cand sunt disponbile pe piata.

Singurul risc de care merita cu adevarat sa va feriti este acela de a cumpara produse care nu prezinta garantie in utilizare, Aici este vorba atat de tigara electronica in sine ca dispozitiv care produse abur, dar si de acumulatori pentru tigari electronice, lichide de reincarcare, arome concentrate si baze pentru diluarea lor. Absolut toate aceste produse le veti cumpara dintr-un magazin autorizat ce pune in vanzare produse autentice si care respecta in totalitate cerintele europene.

La Vapers-One veti intalni o echipa de profesionisti care inainte de a pune in vanzare oricare produs il testeaza si verifica daca producatorul respecta toate aceste cerinte. Insasi garantia pe care o veti primi este o obligatie a vanzatorului, dar si un mesaj ca produsele sunt originale.

Citește și:
Alexandru Rafila, despre șpăgile din spitale: Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane
Alexandru Rafila, despre șpăgile din spitale: Recunoştinţa poate fi exprimată prin flori sau bomboane
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a criticat ferm decizia unor medici de a accepta bunuri materiale pentru acordarea de servicii medicale. ”Este absolut inacceptabil. Sunt foarte...
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Nicolae Ciucă face o vizită de lucru în Egipt. Ce speră să obțină premierul
Premierul Nicolae Ciucă face, sâmbătă şi duminică, o vizită de lucru în Republica Arabă Egipt. Potrivit programului, sâmbătă, şeful Guvernului de la Bucureşti va avea convorbiri...