Alternative naturale la vaccinul antigripal

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 08:33
12182 citiri
Alternative naturale la vaccinul antigripal

Ne pandeste o epidemie de gripa. O solutie este vaccinul care iti asigura imunitate, dar exista si alternative naturale la vaccinul antigripal.

Gripa este produsa de un virus, care odata contractat produce o multitudine de simptome, pe care fiecare individ le manifesta mai usor sau mai sever. Simptomele comune pentru gripa sunt: tuse uscata, febra, dureri musculare, frisoane, dureri de cap si altele.

Solutia este vaccinul sau un sistem imunitar puternic stimulat prin metode naturiste scrie Shine.

Sistemul imunitar este perfect integrat sa ne apere de afectiuni virale, dar pentru asta are nevoie de sustinere si, uneori, de ajutor. Organismul uman produce in mod natural anticorpi, ca parte a sistemului imunitar, care distrug celulele anormale sau straine si implicit virusii care produc gripa. In cazul unui sistem imunitar slab, lupta cu virusul este inegala.

O mana de ajutor vine de la ghimbir (Zingiber officinale), care este unul dintre medicamentele naturale de mare folos in perioada epidemiilor de gripa, pentru ca poate sa stimuleze sistemul imunitar, dar are si capacitatea de a ameliora simptomele gripei. Ghimbirul are puternice si dovedite proprietati antibacteriene, antifungice si anti-inflamatorii.

Un amanunt putin cunoscut este acela ca, incalzit sau fiert, proprietatile antivirale pe care le are ghimbirul devin si mai eficiente, prin capacitatea acestuia de a stimula circulatia sangvina si limfatica. In plus, determina vascularizarea puternica a mucoaselor.

Uleiul esential de ghimbir incalzeste organismul, stimuleaza procesul natural al transpiratiei, reduce febra, si fluidifica secretiile bronsice. Dar cel mai bun mod de a trata si preveni gripa este de a bea ceai de ghimbir fierbinte in fiecare zi.

Poti sa folosesti ghimbir proaspat, pe care il toci si il infuzezi in apa fierbinte timp de 15 minute. Adauga lamaie si miere.

Poti sa folosesti pudra de ghimbir si reteta urmatoare: o cana de apa fierbinte si o jumatate de lingurita de pudra de ghimbir. Adauga o felie de lamaie si o lingurita de miere. Amesteca bine si bea. Nu doar ca este foarte bun la gust, dar este un adevarat tratament natural pentru gripa.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#ghimbir remediu gripa, #beneficii ceai de ghimbir, #remedii naturale gripa , #gripa