Relaxarea masurilor cere o igiena mai buna a mainilor

Advertorial
Miercuri, 20 Mai 2020, ora 11:45
10904 citiri
Relaxarea masurilor cere o igiena mai buna a mainilor

Odata cu relaxarea masurilor pentru stoparea raspandirii noului coronavirus, vom deveni din nou mai mobili, ne vom intoarce in mijloacele de transport in comun, vom folosi din nou lifturile si spatiile comune.

Gelurile igienizante sunt o solutie practica pentru decontaminarea mainilor care reprezinta cel mai mare risc de contaminare, atingand multiple suprafete, iar apoi instinctiv fata, gura, nasul.

In acelasi timp, e importanta grija si atentia pe care o acordam pielii mainilor supusa tratamentelor agresive in aceasta perioada. Pell Amar Cosmetics lanseaza 3 geluri pentru igiena mainilor cu 70% alcool, cu o formula speciala care lasa mainile catifelate.

Gelurile pentru igiena mainilor de la Pellamar Cosmetics, lansate sub marca Pellamar Med, au fost concepute pentru utilizare frecventa, au 70% alcool, dar si o formula bogata in glicerina, care protejeaza derma.

Pellamar Cosmetics a creat o formula agresiva cu patogenii, dar blanda cu pielea, adaugand concentratiei mari de glicerina si uleiuri esentiale de lavanda si salvie. Se aplica doar cateva picaturi din gelul igienizant pe suprafata mainii, apoi se maseaza pana la uscare, mainile ramanand extrem de catifelate si hidratate dupa aplicare. Produsul este destinat numai pentru uz extern.

Pentru ca pielea este cel mai intins organ al corpului uman, este extrem de important ca noi sa avem grija de ea in permanenta, iar igienizarea mainilor in aceasta perioada este rutina zilnica pe care trebuie sa o urmarim.

Lotiunea igienizanta pentru maini Pellamar Med este disponibila in 3 variante: 400 ml destinata pentru acasa, birouri sau spatii comune, un gel de 100 ml, perfect pentru a fi purtat si o varianta spray, foarte usor de utilizat.

"Pentru noi sanatatea este frumoasa. Acesta este motto-ul dupa care ne ghidam in permanenta, atunci cand formulam produse, stiind ca o piele sanatoasa inseamna o piele frumoasa. Am formulat aceste produse igienizante pentru maini avand in minte aceasta credinta si misiune a noastra," spune despre produsele nou lansate Miruna Codeanu, director general al Pell Amar Cosmetics.

Produsele Pellamar Med sunt disponibile pe www.pellamar.com, beneficiind pe toata durata starii de alerta de 30%, impreuna cu toate produsele Pellamar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Pell Amar Cosmetics, #gel dezintectant pellamar , #igiena