Toalete perfect igienizate cu produse profesionale

Advertorial
Miercuri, 19 Mai 2021, ora 11:45
3877 citiri
Toalete perfect igienizate cu produse profesionale
igienizare toalete FOTO: freepik.com

Fie ca vorbim despre toaletele publice sau despre cele personale, de acasa, acestea sunt incaperi in care trebuie sa acordam o atentie deosebita in ceea ce priveste igienizarea perfecta si curatarea in amanunt a tuturor suprafetelor.

Fiind unul dintre locurile in care bacteriile si germenii pot aparea rapid si se pot dezvolta exponential, toaleta trebuie curatata cu produse eficiente. De aceea, este esentiala folosirea unor articole sanitare antibacteriene pentru toalete, deoarece produsele clasice de curatat nu reusesc sa mai faca fata singure germenilor care devin tot mai rezistenti.

Pentru a spori sansele ca igiena in diverse spatii publice sa fie impecabila, mai ales in aceasta perioada, o alegere inteleapta este reprezentata de instalarea unui capac de toaleta cu folie de unica folosinta. Prevenind raspandirea germenilor, capacele inteligente reprezinta o solutie adecvata pentru toaletele folosite intens, de un numar mare de persoane diferite, din diverse institutii publice (administrative sau culturale), cladiri de birouri, restaurante sau benzinarii.

Capacele de toaleta de la Sanito Distribution reprezinta solutia ideala pentru igienizarea rapida si eficienta a toaletelor. Prin actionarea senzorului sau a butonului, sistemul ruleaza folia igienica atat cat sa imbrace intreaga suprafata a colacului. Folia utilizata este distrusa prin taiere pentru a nu mai putea fi reutilizata.

Pe langa capacele de toaleta igienice, o imbunatatire semnificativa a conditiilor de igiena din toalete se poate realiza cu ajutorul produselor profesionale Tork. Tork este printre cele mai puternice branduri de curatenie din intreaga lume recunoscute in primul rand, pentu o calitate superioara, modele moderne si performante. Produsele Tork includ: servetele de hartie, hartie igienica, dispensere de hartie, sapunuri lichide, dezinfectanti de maini, dozatoare de sapun, cosuri de gunoi si multe altele.

Toate produsele Tork sunt confectionate din materiale de cea mai inalta calitate, astfel, dispenserele pentru hartie igienica si servetele de la Tork ar trebui sa se regaseasca in fiecare baie, fie ca este intr-un spatiu public, intr-un hotel sau intr-un birou. Iar daca optezi pentru dispensere, indiferent daca sunt confectionate din inox, aluminiu, ABS, actionate cu senzor sau manual, acestea au o calitate premium si o rezistenta sporita in timp.

In ceea ce priveste curatenia, cele mai bune produse de curatare sunt dezinfectantii profesionali de suprafete. Impreuna cu acestia, se pot folosi si detergentii profesionali, creati special pentru suprafete diverse. Acestia se regasesc in nenumarate forme, in functie de spatiul in care sunt utilizati. Detergentii profesionali pot fi utilizati pe orice tip de suprafata, fie ca este vorba de parchet, suprafete laminate sau nelaminate, ceramica, portelan sau pal, curata, protejeaza si igienizeaza, fara sa lase in urma mizerie sau bacterii.

Igiena baii trebuie mentinuta constant, iar asigurarea unei bune ventilatii permite evaporarea umezelii si miscarea constanta a aerului. In plus, utilizarea unor solutii de curatare de calitate si spalarea atenta a podelei ajuta la mentinerea baii fara mucegai si fara murdarie.

In aceasta perioada, in care trebuie sa fim mult mai atenti, igiena si curatenia trebuie sa fie aspecte esentiale, pe care sa le avem in vedere cat mai des, astfel incat sa ne pastram sanatatea in cele mai bune conditii si sa avem grija si de cei dragi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Piedone vorbește despre un complot în favoarea lui Nicuşor Dan: ”Nu mă întoarce nimeni înapoi”
Cristian Popescu Piedone (PUSL), candidat la funcţia de primar al Capitalei, a infirmat, din nou, marţi, 23 aprilie, zvonurile referitoare la o posibilă retragerea a sa din cursa electorală şi...
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
#toalete, #igienizare toalete , #igiena