Ziare.com

S-a gasit o metoda prin care organismul nu numai ca nu mai imbatraneste, ci chiar intinereste

Marti, 10 Septembrie 2019, ora 11:48

   

S-a gasit o metoda prin care organismul nu numai ca nu mai imbatraneste, ci chiar intinereste
Oamenii de stiinta au gasit un cocteil de medicamente care nu doar ca face ca organismul sa nu mai imbatraneasca, dar poate sterge efectul trecerii anilor.

E vorba despre un cocteil din trei medicamente: un hormon de crestere si doua pastile pentru diabet (dehydroepiandrosteron sau DHEA si metformina), arata IFL Science.

In teste, acestea au intinerit organismul, in medie, cu 2,5 ani. E drept, esantionul de subiecti a fost mic - doar 9 persoane -, iar perioada in care acestia au fost monitorizati a fost mica, de asemenea, de doar un an.

Cocteilul de medicamente a functionat in toate cazurile, fara exceptie, iar efectele acestuia au persistat chiar si dupa ce substantele nu au mai fost administrate, se arata intr-un raport publicat de jurnalul Nature.

Oamenii de stiinta care au realizat studiul, de la Universitatea din California, au declarat ca se asteptau ca procesul imbatranirii sa fie oprit, dar nu sperau sa fie "stersi" ani din varsta biologica, dupa cum a explicat Steve Horvath, de la universitatea mentionata.

Interesant este ca s-a ajuns la acest rezultat spectaculos chiar daca tinta studiului era cu totul alta. Cercetatorii voiau sa afle cum actioneaza hormonul de crestere asupra glandei tiroide.

Medicamentele pentru diabet au fost adaugate pentru a nu creste riscul dezvoltarii acestei boli, din cauza administrarii hormonului.

In cadrul studiului au fost folositi subiecti de sex masculin, caucazieni, cu varste cuprinse intre 51 si 65 de ani. Cercetarea va fi realizata pe un esantion mai mare, de ambele sexe si mai multe etnii.

Vezi si Reusita majora: Un cocteil de medicamente deja aflate pe piata aproape ca a dublat speranta de viata in laborator

A.P.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 24809 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
27 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Aveti in acest caz un exemplu viu de ceea ce se numeste

serendipitate (serendipity, engl.; séréndipité, fr.))
Un al exemplu a fost descoperirea efectelor Viagra asupra virilitatii masculine.

 

nu este

nicio serendipitate
se cunosc de mult efectele hormonilor de crestere
problema era ca diabetul era efectul secundar
pe scurt: intineresti si mori cu diabet

 

Matematica, seaca prin definitie!

Matematica s-a dat de gol ca e seaca la modul absolut, atunci cind, privind spre Zero, i-a spus: Nimicule!

Zero este Oul Absolut, adica Totul, Numit si Nenumit. Matematica, descompunind Intregul, adica Oul Absolut, in componente, indrazneste sa asambleze un alt Ou Absolut :)), redefinind Totul ca fiind Infinitul.

Matematica se regaseste la Temelia Anti(Oului Absolut) fiind, in fapt, un Ou intors pe dos!

Zero e Totul, nu Nimicul! iar asta are forta sa coboare Mintea in Inima, facind Pace

 

:) gg

cel care vrea sa arate ca stapineste Filozofia, Stiinta si Religia esti tu:)

eu nu doresc sa arat nimic:) cum spuneam, sint prost.
dar...e doar o impresie, ...si cred ca sint subiectiv, clar!, nu sint timpit:)

astia, prin scoli, m au pacalit de cind eram mic:)), si au facut o in mod fundamental, pentru prima data atunci cind, am impresia ca intentionat:)), mi-au bagat in cap 10 cifre:)))
creca am avut ceva noroc, ca ele n au intrat si n inima:))

am observat asta, ca n au intrat, mai de curind, cind, dind peste Dinamica Curcubeului, privind un Curcubeu
si dind peste Dinamica Sefirotului, privind un Sefirot
si dind peste Dinamica Fibonacci, privind Natura,
am vazut ca Cifrele sint 7:))), prima Cifra fiind 3, adica Oul Absolut crapat in el insusi!:))

cred ca sinteti foarte priceput in toate, Filozofie, Stiinta, Religie, iar asta spre fundamentala deosebire, ca pe mine nu ma intereseaza nici Filozofia, nici Religia si nici Stiinta:).
eu doar incerc sa vad care e treaba paici:)))...sub Timp, dar si dincolo de el, privind totul ca pe un Intreg.
:)
n avem intersectie.
dar...n aveam nici inainte sa ne intersectam:))

 

@gg

Stiintele Naturii se vor aseza altfel, atunci cind Referinta pe care o folosesc va fi Referinta Absoluta!:)), asa ca: RESCRIETI stiintele naturii!:))))
Domne, a ajuns Civilizatia asta la Granita Universului, care e Unicul Foton? a ajuns!
a dat, ea, de Granita Universului, care e Unicul Foton? a dat!:)))
...e tare!:))))

 

@gg

Unicul Foton este Referinta Absoluta a Universului, Granita Universului, Adevarul, Viata:))

Dinamica Granitei Universuli e foarte speciala, acol nu se mai lucreaza cu melanj spatiu-timp, ci cu Tot Spatiul si Tot Timpul:), dar in felul urmator, ca Unicul Foton are doua fețe, ca peste Unicul Foton se suprapune si principiul Yin-Yang:)):
tot spatiul si lipsa timpului
tot timpul si lipsa spatiului

Unicul Foton, in lipsa Timpului, umple tot Spatiul:)), adica el, Unicul, poate fi...peste tot in acelasi timp:))), ca.. ce timp?!, daca in cazul lui Timpul nu se manifesta:)
peste Unicul Foton se suprapune Cauza Primara cu Efectul Primar, adica in cazul Unicului Foton, Alfa este si Omega!:))

Noi masuram....viteza luminii, or, de fapt, ce masuram e viteza noastra fata de Unicul Foton, care e aceeasi pentru oricare dintre nou, ca Unicul Foton, fiind Referinta Absoluta, ne trateaza pe toti cu egala consideratie!:))))

stai sa vezi ce frumuseti apar:)), spre ex, Unicul Foton contine Informatia din...Tot Universul!:)))), prin urmare, daca vrei sa teansmiti o informatie undeva intr o alta galaxie, pui informatia in foton, iar tipa dinbgalaxia ailalta, citeste informatia pe care ai pus o INSTANTANEU, ca doar e vorba despre ACELASI FOTON!:))))

 

@gg

Matematica a descompus Oul Absolut in componente:). facind asta, din Ou n a mai ramas nimic!:)). de fapt asa l a si definit pe zero, ca fiind nimicul!:)
dar n a facut asta fara sens, ca, astfel, Totul a devenit Infinitul!:))
Infinitul care nu E!, ca fix cind vrei sa pui mana pe el, el are o treaba, tre sa mai faca un pas!, calea catre Infinit neavind Duminici!:)))
In timp ce Matematica Pamantului ii spune lui Zero, Nimicul, cealalta Matematica, a Cerului, adica Iuburea, ii spune lui Zero, pe care l pastreaza Intreg!:))), Zero, care E! Totul!:))

Infinit, care tinde sa fie Totul, tinde catre Zero, doar pentru ca Zero, Oul Absolut, este deja!, adica E!, Totul!:)

Daca scoti Iubirea din Creatie, Matematica nu mai face doua parale, pentru ca Matematica este un Efect, nu o Cauza, Cauza Matematicii fiind Iubirea! pentru ca, de fapt, asta si e Matematica, Amprenta Iubirii in Pamanr!:)
:)

 

@Irma

"Asa ca dezideratul desavarsirii ar putea fi atins prin mutarea omenirii inapoi in Eden, dupa care ar trebui sa "regurgitam" cu totii, deodata, resturile din fructul cunoasterii. (asta, daca pornim de la prezumtia ca drumul intoarcerii trebuie sa fie acelasi cu drumul plecarii, doar ca parcurgerea se face in sens invers)"

pomul cunoasterii binelui si raului era si el in Eden!:), fructele erau ale Edenului!, nu ti ciunteau desavarsirea, daca le mancai! Adam n-a ascultat!
nu L-a ascultat pe Tatal! asta a facut!
o grozavie, e adevarat, dar acolo a fost o neascultare a Voii Tatalui, care s-a rascumparat cu Desavarsita Ascultare a Voii Tatalui, care E! insasi Implinirea Voii Tatalui, adica Viata, Adevarul.

 

@Irma :)))

am zis: "atunci cind Timpul va fi scos din ecuatia de miscare a Creatiei, toti oamenii se vor suprapune peste Adam! peste Adevar!"

tot asa e si cu fotonii:))), daca scoti Timpul din Miscarea Universului dai de Unicul Foton care se manifesta in Univers!

...sau cu electronii:))), daca scoti Timpul din Miscarea Universului, din Viata Universului, toti electronii mai sint...doar unul!:)))), care, e adevarat, in lipsa Timpului ocupa tot Spatiul!:))))

 

@online: UNICUL FOTON?Defineste-l! Universul e plin de Fotoni!

Fabulatiile tale "filozofice" NU le amesteca te rog nici cu QM nici cu GR, nici cu Matematica nici cu Fizica nici cu Chimia! La felul alambicat, inaccurate, neriguros, imprecis, vag, (aiureli cum soune romanul) doresti sa arati ca stapanesti Filozofia, Stiinta si Religia, cand in capul tau e VRAISTE! Cand vorbesti , trebuie sa o faci in concepte necontradictorii, consistente , riguros definite!!!
Dragule, citeste carti adevarate , nu "ezoterice" nu cretyinisme de pe net.
Odata vorbeam cu o persoana despre dimensiuni, se exprima despre Dimensiunea Spirituala/Spirit pana la urma , Constiinta, Constiinta Individuala si Universala si habar NU avea de dimensiunile spatio-temporale , fapt dovedit fiindca o odata ce iesim din spatiul-timp 4-dimensional (3=spatiu, 1=timp) adica de la 4, 5 in sus apare nu numai o dimensiune in plus spatio-temporala propriu-zisa pe care nu o putem vizualiza, in fapt nu putem vizualiza nici spatiul-timp 4-D , o facem pe bucati, vizualizam timpul separat (1-D)si spatiul separat (3-D). De asemenea cand reprezentam functiile compexe de variabila complexa avem nevoie de 4-D si fiindca nu putem vedea, facem reprezentare in 3-D (z=x+iy pt variabila COMPLEXA dependenta in plan, iar u pentru valorea reala a lui w=u+iv, w fiind valoarea FUNCTIEI COMPLEXE PENTRU puntul z, complex si el!. Pentru v REPREZENTAM COLORAT MARIMEA, Riemann Surface si Color Wheel). Peste 4-5 D se poate face o conexiune daca tinem cu tot dinadinsul cu lumea spirituala in sensul ca NOI NU PUTEM VEDEA in 4, 5-D si daca ceva exista acolo, EI ne pot vedea,doar atat. Dar a te referi la dimensiuni exclusiv spiritual (IPOTEZA) anuleaza total semnificatia ,utilitate si vizualizarea spatio-temporala.
Filozofia inseamna RIGOARE TOTALA, nu abureli si aiureli! Religia inseamna Credinta, Iubire, Intelegere superioara a celor de Sus. Stiinta inseamna MATEMATICA! Unei persoane , nu i se cere sa aiba abilitati matematice, i se cere sa aiba INCLINATIE spre matematica si atunci abilitatile le castiga daca nu e ymbecil, evident. DAR a scoate matematica e Moartea Cunoasterii! Asta a facut dobyitocul retard si incult de Karl Marx , cu un reductionism matematic si filozfic extrem! La tine reductionsimul vine din faptul ca excluzi intelegerea celor pe care le scrii, nu te intereseaza ce spui, un fluviu de vorbe fara sir si fara noima. Rigoarea ,Abstractizarea, sunt esentiale.
"Grothendieck is considered a master of abstraction, rigor and presentation" , acesta e cel mai mare matematician al sec. XX. Ai auzit de el? Dar de Emmy Noether? Si apoi de gigantii Kant, Russel, Heidegger, etc, presupun ca da , dar nu i-ai citit , s-ar vedea. Dar de David Hilber? ! Dar de Logica Booleana or Cuantica? O persoana fara intelegerea Filozofica si matematica a lumii in care traieste NU poate spune ca stie ceva!
"Math : The Queen of Science,the main drivin Force behind Scientific Discovery!" -Marcus du Sautoy!
Pune asta online! Si cu e^(PI *i) +1=0, Euler identity!
gg

@

Eu sint un prost!:)) am tot spus, dar mai repet!:))

nu desteptaciunea il defineste pe om, ca cea mai desteapta chestie de pe pamant va fi Inteligenta Artificiala:)), ci Inteligenta, or cea mai lipsita de inteligenta chestie de pe pamant este Inteligenta Artificiala!, care bubuie de desteapta ce e, dar e plenar lipsita de inteligenta!:)))

Geniile sint singurii Intelugenti de pe Pamant!, pentru ca sint singurii care aduc un realitate noutati absolute:). toti ceilalti...asambleaza!, cu ce au pus pe Masa Inteligentii:)), ce asambleaza ei poate fi extrem de unic, dar exclusiv ca forma:)

Matematica e Seaca! Prin definitie!:))
Ea apartine exclusiv Pamantului! Cerul ' opereaza cu cealalta Matematica, Iubirea!:))), Matematica asta fiind vie!:)
Cerul si Pamantul fiind Aripile Curcubeului, Curcubeul fiind Matricea Creatiei:), care, ca tot a venit vorba, opereaza cu sapte Cifre:)) + Oul Absolut, care e un Intreg:)

@Irma

altomul e un om intors pe dos.
exista doua pozitii ale sefirotului. o pozitie, si pozitia intoarsa pe dos, adica cu capul in jos.
una e omul, cealalta altomul, adica omul intors pe dos.
oamenii isi vor dori aceste doua pozitii, plenar!, la un moment dat.
cei care isi vor dori altomul, vor renunta la...starea de om.

intrebarea e...care dintre cele doua pozitii e omul, deci care dintre pozitii e antiomul?!:))))
la aceasta intrebare am impresia ca se raspunde cu inima!

 

@ Irma

omul a fost Facut dupa Chipul si Asemanarea Sfintei Treimi.
Facut astfel, nu mai e nimic de facut!

dar asa fiind Facut, e liber sa si doreasca!, acu' daca omul isi doreste sa numai fie om..., asta e cu totul alta treaba!
dar atita vreme cit omul va ramane om, el E! desavarsit.
E!...adica daca ai scoate Timpul din sanul proceselor cauza-efect... se da de desavarsirea omului.

eu spun asa: ramaneti oameni!, e tot ce se cere, pe vremurile astea. ramanand oameni, adica ramanand asa cum ati fost Facuti, atunci cind Timpul va fi scos din ecuatia de miscare a Creatiei, toti oamenii se vor suprapune peste Adam! peste Adevar!

totusi, va fi coada la vandut oameni si cumparat, la schimb, omnou !

 

@Irma 10:40

pacatul pe care omul l-a purtat, inca de la Adam, a fost o neascultare:)
un ascultator, care a Implinit Voia Tatalui, deci un ascultator desavarsit!, s-a Intrupat!,
prin urmare in om a Incaput o Desavarsire!, si a Incaput pentru ca omul a ramas desavarsit!, neascultator, dar desavarsit!
atita tot ca trebuia sa-si si vada desavarsirea, ca urmare a neascultarii trebuia sa si-o vada!, or pentru asta i s-a dat Timpul...

ieisrea din starea de om inseamna iesire din desavarsire!
NoulOm nu e desavarsirea omului, ci chiar cel care l indeparteaza de desavarsire!
Facerea...e Facerea!, nimic in plus, nimic in minus! E adevara ca cel Facut n-a ascultat, dar in acest caz vorbim despre aceeasi Facere!, care nici nu putea sa fie lipsita de desavarsire, odata ce a fost Oglinda Sfintei Treimi:)

cind se va trage linie vor fi oameni si altoameni. altoamenii sint o alta 'facere', a unui 'Dumnezeu...la Infinit!'
Hristos a daruit Lipsa Timpului.
AntiAdevarul va darui Tot Timpul.

 

Joia Mare. Mare cit Creatia.

Joia Mare, aia de-acum cam 2000 de ani, a fost si Joia Curcubeului, Joia Creatiei, a Creatiei pentru ca a fost Joia Omului.

tot asa cum in Joia Mare s-a pecetluit toata Saptamana Mare, tot asa in acea Joi s-a pecetluit dinamica lumii.

inainte de Hristos si dupa Hristos. iata Aripile Curcubeului. Joia Mare a fost 6-le Creatiei.

 

sa te judeci pe tine insuti. asta DA judecata dreapta!

Omul e Desavarsit, asa e el, pentru ca asa a fost Facut, Omul fiind o Oglinda a Desavarsirii, o Oglinda Vie a Desavarsirii.

Omului, prin urmare, nu i mai poti adauga nimic, dupa cum tot nimic nu poti sa scoti din el, pentru ca el sa ramana asa cum a fost Facut, adica desavarsit.

Nemurirea, aia care se mai cheama si tinerete fara batrinete si viata cu moartea mai la Infinit, va presupune manifestarea unui AltOm.

faza tare rau de tot e ca acest NouOm, AltOmul, e un altfel de Om, asta e faza tare rau de tot!, prin urmare el va avea o caracteristica fundamentala: NU poate fi desavarsit!

se stie ceva: ca ultima oaie a fost cautata, gasita si dusa n turma. aceasta ultima oaie, pe linga faptul ca era oaie, era desavarsita, adica era om.

pentru 30 de arginti, omul isi va vinde desavarsirea, primid la schimb altomul. care va avea o caracteristica foaret foarte deosebita: va muri la Infinit!

cu toate ca nu pare, ...creca va fi coada la cumparat altoameni!

totusi, cumparind altomul te ai judecat pe tine insuti, judecata fiind absoluta, pentru ca si alegerea a purtat in sine absolutul.

 

@ online 09:34

"Omului, prin urmare, nu i mai poti adauga nimic, dupa cum tot nimic nu poti sa scoti din el, pentru ca el sa ramana asa cum a fost Facut, adica desavarsit."

Si aici avem o problema. Puneti semnul "=" intre Omul Facut si Omul Actual. Omul Facut nu a ramas desavarsit.

Stiti prea bine ca ruptura (inegalitatea/deosebirea) s-a produs pe parcursul vietii lui Adam.
N-a avut Adam ce face si a nesocotit porunca de a nu se infrupta din Pomul Cunoasterii.
Atunci a devenit NEDESAVARSIT (pacatos) si si-a transmis aceasta meteahna si urmasilor urmasilor sai.

Asa ca dezideratul desavarsirii ar putea fi atins prin mutarea omenirii inapoi in Eden, dupa care ar trebui sa "regurgitam" cu totii, deodata, resturile din fructul cunoasterii. (asta, daca pornim de la prezumtia ca drumul intoarcerii trebuie sa fie acelasi cu drumul plecarii, doar ca parcurgerea se face in sens invers)

===

@

impresia mea:) :

toti oamenii sint deja mantuiti, ca Hristos s-a ingrijit, deja, si de ultima oaie,... de fapt el a spus asta.

asa cum in Joia Mare s-a scris si restul saptamanii, tot atunci s-a scris si restul... lumii.
nimic din ceea ce a urmat zilei de Joi nu mai putea fi schimbat!, la modul absolut, nici in Saptamana Mare dar nici in...restul lumii, ca Joia Mare e si Joia Mare a Creatiei
:)
oamenii sint mantuiti, i-a rascumparat Hristos pe toti! faza e ca unii oameni vor renunta sa mai fie oameni, manifestindu si propria vointa!:)
or daca nu mai sint oameni, ies din lucrarea lui Hristos:)
cei care vor ramane oameni, refuzind sa devina una cu NoulOm, asta insemnand ca vor refuza si ofera foarte foarte deosebita:)), adica viata perpetua, in care mori dar mai la Infinit!:), sint fix cei care erau deja! in turma lui Hristos:)

citeodata, eu mai scot si timpul din ecuatii:)), asa ca trecut...prezent...viitor, tot aia, pentru mine, cind si sind...:)))

Perpetuum Mobile si Dinamica Anotimpurilor

tot Dinamica Dorintelor ne povesteste si despre ceva conex vesniciei si care urmareste tot un soi de nemurire, dar cu o aplicabilitate plenar generala:

iesirea din Dinamica Anotimpurilor!

...aceasta dinamica presupunind si manifestarea Iernii, care e Duminica Anotimpurilor.

ultima incercare de iesire din Dinamica Anotimpurilor s-a intimplat pe vremea Babilonului, stiintei care a unificat un concept unitar asupa unei ecuatii de miscare care sa presupuna o miscare perpetua in afara Anotimpurilor spunindu-i-se Turnul Babel.
acea stiinta isi facuse o scara pina la Cer, Cerul fiind, evident, Cerul Curcubeului, mai exact o scara pina la Granita dintre Cer si Pamant, adica, asta fiind ceva fundamental, o scara pina la Granita Creatiei, pentru ca Granita dintre Cer si Pamant este chiar Granita Creatiei, adica 'locul' unde Cifra 3 si Cifra 9 se suprapun peste Cifra 6, 3-6 si 9-6 fiind Aripile Curcubeului.

s-a implinit aceasta dorinta? iesirea din Dinamica Anotimpurilor? dupa cum vedem, dar si dupa cum e scris, nu!
dar despre dorite stim ca se implinesc in mod implacabil, prin urmare despre o stiinta care sa unifice o ecuatie a dinamicii perpetue in afara Duminicii, in afara Anotimpurilor, vom mkai auzi. cred ca ea se va numi Dinamica Fibonacci, pentru ca e o dinamica in stare sa copieze, in stil fibonacci, dinamica Naturii.

avem semne ca aceasta civilizatie se apropie de granita creatiei, construind cu succes o scara pina la Cer?
cred ca avem, pentru ca o astfel de scara presupune o legatura ombilicala intre Granita Universului si Realitate. o astfel de legatura ombilicala deja exista, ea mai trebuie doar cizelata, cizelarea presupunind o dezvoltare maximala, adica o dezvoltare de tip fibonacci a...scarii.

numele scarii: coputerul cuantic

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor