Cele mai ciudate diete

Vineri, 20 Februarie 2009, ora 16:38
4800 citiri
Cele mai ciudate diete

Pentru ca a devenit enervant sa tot citesti despre supa de varza si lamaia cu apa plata si pentru ca este obositor peste poate banalul exercitiu fizic, "specialistii" lanseaza dietele de slabit la minut, care mai de care mai fanteziste, care promit sa-ti dizolve kilogramele in timp ce tu mananci lucruri despre care stii, de altfel, ca n-au ce sa caute intr-o dieta.

Iata cateva exemple de alimente sau substante care nu au ce cauta intr-un regim de slabire, conform aol.com, indiferent de cat de sonore sunt celebritatile care fac lobby pentru ele:

Dieta cu banane

Sa mananci banane dimineata, la micul dejun, si sa slabesti? Suna prea usor. Asa au crezut si asiaticii, care au luat cu asalt supermarketurile, golind rafturile cu banane. Conform acestei diete cu radacini in Asia, dimineata, la micul edjun, se poate cunsuma o banana sau chiar mai multe, in combinatie cu apa, la temperatura camerei.

In timpul zilei, in afara pranzului si cinei (unde se poate consuma orice), se mai poate servi o gustare. Nu sunt admise deserturile, iar ultima masa nu trebuie sa fie mai tarziu de ora 8. Stingerea, obligatoriu pana la miezul noptii.

Si totusi, nu exista garantii ca dieta are, intr-adevar, urmari. Si chiar daca exista, acestea ar putea fi psue foarte bine pe seama lipsei de dulciuri, stilului de viata echilibrat si abundentei de apa. Pentru ca, se stie, bananele chiar ingrasa!

Regimul cu prajituri

Adoram dietele in care prajiturile nu sunt puse la colt. Dar chiar sa ti se promita ca vei slabi 7 kilograme mancand prajituri?!...

Cookie Diet se bazeaza pe 6 tipuri de prajituri, realizate dupa retetele lui Sanford Siegal, creatorul acestui regim. In afara prajiturilor, este permisa o singura masa pe zi.

De ce ar putea functiona? Datorita celor 800 de calorii ingurgitate. Cei care l-au incercat spun, insa, ca e un regim de infometare, de fapt. Cel putin un regim ciudat, am spune noi.

Cel putin dubios

Intr-o carte scrisa de Kevin Trudeau, se descrie un regim in care "pacientele" dispuse sa faca orice pentru a-si subtia talia sunt injectate cu un hormon extras din urina femeilor insarcinate, HCG. In mod normal, acest hormon este folosit pentru tratarea problemelor reproductive. Se pare ca, intr-adevar, HCG taie si apetitul.

E drept, insa, ca injectiile sunt doar o parte din regim, acesta presupanand consumarea a doar 500 de calorii zilnic. In plus, injectiile cu HCG pot avea ca urmare retentia de apa, alternanta diferitelor stari de spirit, migrenele si presiunea arteriala crescuta. Barbatii carora le sunt administrate injectii cu HCG pot avea rezultat pozitiv la testul de sarcina.

Dar, din alt punct de vedere, cine ar mai manca daca ar sti ca urmeaza sa i se faca sau i s-a administrat o injectie cu un hormon extras din urina cuiva?

Dieta part-time

James B. Johnson vine cu o dieta cel putin la fel de trasnita. El propune dieta in care o zi mananci cat vrei si in urmatoarea "faci foamea". Oricat de bine ar suna, luand in consideratie doar zilele in care ai unda verde la orice, adevarul e ca acest tip de alimentatie nu are efecte pozitive decat pe moment, inregistrandu-se, intr-adevar, reducerea partiala a greutatii.

Dezavantajul este ca toti cei care l-au urmat au declarat ca au urat zilele de infometare. In plus, s-au simtit mereu frustrati, enervati. Cu totii ar recunoscut ca n-ar putea tine aceasta dieta pentru multa vreme.

Detoxifierea

Poate ca este buna pentru organism, dar, cu siguranta, nu e usor sa treci prin toate aetapele pe care le presupune. Numai gandul la clisma da fiori persoanelor normale. Urmeaza baile cu namol si zeci de alte procedee care te tin pe drumuri si iti rup ritmul obisnuit al existentei. Una peste alta, e vorba de multa oboseala, iar efectele sunt de scurta durata.

Tratament "dupa fata"

Da, exista si un regim de slabire care se bazeaza pe studiul atent al fetei, in urma caruia se stabileste lista alimentelor care vor fi incluse in dieta si a celor care nu trebuie sa se regaseasca. Dieta, promovata de Kate Winslet, care se jura ca asa a scapat de greutatea acumultata in urma sarcinii, presupune studiul atent al texturii tenului, ochilor si parului, pentru a se stabili intoleranta la diferite alimente.

Speriati ca li se va citi totul pe chip, cei care urmeaza Facial Analysis Diet tind sa se odihneasca, sa se hidrateze si sa consume mai multe fructe, fapt ce ii ajuta, intr-adevar, sa piarda in greutate. Dar doar atat cat cineva le va studia cu atentie chipul.

A.S.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#diete ciudate, #greutate, #alimente care ingrasa , #ingrasare