Femeile iau proportii din cauza barbatilor

Joi, 23 Octombrie 2008, ora 10:57
4321 citiri
Femeile iau proportii din cauza barbatilor

Femeile se ingrasa si slabesc din cauza partenerilor de viata, nicidecum pentru ca nu merg la sala sau pentru ca le place ciocolata. Sau, cel putin, nu doar din aceste cauze.

Emotiile ce insotesc evolutia unei relatii au un efect de necontestat asupra sanatatii si implicit asupra greutatii femeilor. Momentele importante din viata lasa urme vizibile si asupra siluetei, iar acest fapt a fost demonstrat recent de un studiu efectuat in Marea Britanie de compania Slendex, care distribuie suplimente pentru slabit, informeaza csid.ro.

Rezultatele studiului arata ca singurul motiv pentru care femeile penduleaza intre slabit si ingrasat este traiul alaturi de un barbat. Mai exact, cercetatorii dau vina pe fericirea in cuplu pentru pierderea taliei de viespe!

Daca, la inceputul relatiei, femeile incearca din rasputeri sa tina o dieta de slabit care, in multe cazuri, se dovedeste a fi de succes, atunci cand capata incredere in partener si se obisnuiesc cu confortul traiului in doi incep sa capete proportii. Slabesc, din nou, la nunta, pentru a incapea in rochia visurilor, pentru ca, apoi, sa acumuleze din nou kilograme, odata cu sarcina.

Studiul amintit a luat in calcul comportamentul alimentar a 3000 de femei si a fost corelat cu cele mai importante momente ale vietii. Aproape 70% dintre femeile chestionate au spus ca relatia in care sunt implicate le aduce cea mai multa fericire. De unde si noul look!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ții post. Te poți îngrășa dacă mănânci aceste alimente
Ții post. Te poți îngrășa dacă mănânci aceste alimente
Ținând post, multe persoane consideră că mănâncă sănătos, însă realitatea este că în această perioadă cele mai multe persoane ajung să consume alimente bogate în grăsimi, prăjeli...
5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
Fructele au un conținut bogat de vitamine și minerale, însă unele dintre ele au și o cantitate importantă de zahăr. De aceea, este mai bine să nu exagerezi cu consumul acestora, căci pot...
#slabit, #ingrasat, #partener, #vina, #nunta, #sarcina, #fericire , #ingrasare