Ce sa faci azi ca sa arati mai bine incepand de maine

Vineri, 28 August 2009, ora 19:42
4020 citiri
Ce sa faci azi ca sa arati mai bine incepand de maine
Foto: tinerii.files

Vrei sa iti schimbi lookul, insa nu mai ai rabdare? Poti incepe chiar acum. Trebuie doar sa ai putin timp ca inainte de culcare sa te ocupi cateva minute de propria persoana.

Somnul reprezinta o parte foarte importanta, potrivit India Parenting. Daca vei dormi putin te vei trezi cu cearcane si toata munca ta va fi in zadar.

Mamicile au tendinta de a se culca foarte tarziu si de a se trezi foarte devreme pentru a-si pregati copiii. Somnul te va ajuta sa iti incarci bateriile, iti va imbunatati sistemul imunitar si te va mentine tanara mai mult timp. Asa ca ai grija sa iti faci somnul de frumusete.

Gandirea potrivit careia ca daca dormi putin in cursul saptamanii si apoi vei sta tot weekendul in pat pentru a recupera este total gresita. Daca vei dormi mai mult in weekend nu se vor compensa orele pierdute in timpul saptamanii. Daca vei dormi opt ore pe noapte te vei trezi mai luminoasa si mai proaspata.

Daca ai un par fabulos care se aseaza singur atunci cand indepartezi agrafa, considera-te o norocoasa. Dar cele mai multe femei nu sunt atat de norocoase si au nevoie de mai mult timp pentru a se aranja.

Pentru a-i oferi parului tau un aspect frumos bate cateva oua si aplica acest continut pe par. Spala cu apa rece dupa ce ai asteptat o jumatate de ora. A doua zi parul tau va straluci si tu vei avea parte de schimbarea dorita. Acorda-i o importanta deosebita parului in fiecare zi, nu doar la ocaziile speciale. Daca nu esti multumita de imaginea ta, incearca mai multe coafuri pana o gasesti pe cea potrivita.

Dupa ce iesi de la dus penseaza-ti sprancenele pentru a indeparta firele care iti dau un aspect neingrijit si urat.

Urmeaza ingrijirea fetei. Demachiaza-te si da-ti de cateva ori cu apa rece ca gheata pe fata. Daca apa de la robinet nu este rece, pune apa intr-un recipient si adauga cateva cuburi de gheata. In acest mod vei inchide porii, vei stange pielea, vei ajuta circulatia si vei aduce o stralucire fetei.

Si hainele tale pot fi transformate in asa fel incat sa iti imbunatatesti lookul. Daca ai multe haine colorate, poti aplicate cateva floricele artificiale pentru a-i oferi o imagine mai vesela.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#injrijire corporala femeie, #sfaturi frumusete ingrijire, #sfaturi utile ingrijire corporala , #ingrijire corp