Ce sa faci ca sa iti creasca unghiile mai repede

Miercuri, 23 Septembrie 2009, ora 18:00
61037 citiri
Ce sa faci ca sa iti creasca unghiile mai repede
Foto: ourvanity

Daca esti o persoana care gesticuleaza atunci cand vorbeste, mainile si unghiile vor juca un rol important in imaginea ta. Ce-i de facut daca vrei ca unghiile tale sa arate cat mai bine si sa nu te mai simti prost atunci cand se rup.

Ratele de crestere a unghiilor variaza. In medie, acestea cresc aproximativ un centimetru si jumatate intr-un an, potrivit Learning Info.

Cresterea unghiilor variaza si in functie de starea nutritionala a persoanei. Daca esti dreptaci, unghiile de la mana dreapta vor creste mai repede si invers. De asemenea, unghiile de la degetele mai lungi vor creste mai repede.

Varsta si perioada anului au un rol important in cresterea ungiilor. Unghiile cresc mai repede vara si la persoanele sub 30 de ani.

Dieta este foarte importanta. Dietele extreme, in special cele scazute in proteine pot incetini cresterea unghiilor. Ai grija sa ai o dieta echilibrata pentru a oferi vitaminele si mineralele necesare cresterii unghiilor. Daca este cazul, ia un supliment alimentar.

Starea generala de sanatate conteaza la fel de mult. Exista foarte multe boli ce pot incetini cresterea unghiilor sau sa le faca mai fragile. Printre aceste boli se numara cele renale, cele tiroidiene si cancerul. Daca crezi ca unghiile tale nu cresc cum ar trebui, mergi la doctor.

De asemenea, pentru o crestere mai rapida a unghiilor trebuie sa iti folosesti mainile cat mai mult. Circulatia sangelui din maini are un rol important in cresterea ungiilor. Cantatul la pian sau tastarea la computer sunt modalitati bune de a pune sangele in miscare.

Este surprinzator, insa si rosul unghiilor le poate face sa creasca mai repede, desi nu este recomandat.

Nu in ultimul rand, ingrijirea este foarte importanta. Unghiile ingrijite cresc mai repede, in comparatie cu cele rupte si care nu primesc atentie.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#sfaturi ingrijire unghii, #crestere unghii, #modalitati crestere unghii , #ingrijire corp