Cum sa ai un par perfect perfect in aceasta iarna

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 14:55
2773 citiri
Cum sa ai un par perfect perfect in aceasta iarna
Foto: bestoutoftheweek

Pe timpul anotimpului rece pielea si parul nostru au foarte mult de suferit si cu atat mai mult in aceasta perioada trebuie sa ne ingrijim cu mai multa atentie. Citeste in continuare cateva sfaturi care te vor ajuta ca parul tau sa arate minunat si sa ramana sanatos in aceasta iarna.

Principalul lucru pe care trebuie sa il faci in aceasta iarna este hidratarea. Foloseste produse intense pentru hidratare pe timpul iernii de cel putin doua ori pe saptamana, acest lucru te va ajuta ca parul tau sa nu usuce din cauza temperaturilor ridicate atunci cand te afli in casa, te sfatuieste Ezine Articles.

Nu uita ca trebuie sa iti tunzi din cand in cand parul pentru a evita ca firele despicate sa iti faca probleme mai tarziu.

Dupa ce iti limpezesti parul, clateste putin varfurile cu apa rece.

Temperaturile extreme sunt daunatoare parului. Sa nu uiti asta. Nici prea cald, dar nici prea rece nu este sanatos pentru parul tau. Incearca sa eviti sa folosesti foarte mult placa de par sau ondulatorul, dar in acelasi timp ai grija la aerul rece, care iti poate ingheta parul, iar firul se va rupe.

Rasfatati-va parul cu masti naturale

Nu te spala foarte des pe par. Iarna este momentul perfect pentru ca parul tau sa ia o pauza de la chin. Vara ai motive sa te speli des, transpiri sau iti ramane pe firele de par ulei pentru bronzat, insa pe timpul iernii te poti relaxa. Parul tau iti va multumi.

O data la cateva saptamani incearca sa schimbi samponul si balsamul. Asa cum organismul tau poate deveni imun la anumite medicamente, exact asa se poate intampla si cu parul.

Nu incarca parul cu multe produse pentru ingrijirea parului sau care te ajuta in aranjarea acestuia. Prea mult gel, prea multa spuma sau fixativ pot dauna grav parului, facandu-l uscat si fragil.

Minerale indispensabile unui par sanatos

Daca te vopsesti, asigura-te ca iti hidratezi si mai mult parul. De asemenea, aminteste-ti ca trebuie sa folosesti o vopsea mai putin puternica, in cazul in care ai parul carunt.

De asemenea, in lunile reci este recomandat sa folosesti o nuanta mai inchisa pentru culoarea parului tau.

Si nu in ultimul rand sa nu uiti sa folosesti o masca o data pe saptamana. Cele care contin ulei de masline sunt cele mai potrivite.

Dupa ce ai citit toate acestea, poti sa te pui pe treaba pentru a te asigura ca o sa ai un par sanatos, dar si foarte frumos.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#sfaturi ingrijire par, #sfaturi par iarna , #ingrijire corp