Fii frumoasa in mod natural!

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 13:37
4310 citiri
Fii frumoasa in mod natural!
Foto: instablogsimages

Atunci cand vine vorba despre ingrijirea tenului in mod natural cea mai frumoasa parte este aceea ca nu trebuie sa dai foarte multi bani pentru a fi frumoasa. Afla in continuare cum poti sa fii frumoasa in mod natural.

Tenul este mult mai sensibil decat pielea de pe orice alta parte a corpului, iar praful, mizeria, produsele chimice si chiar lumina soarelui ii dauneaza grav, facandu-l lipsit de viata. In cazul in care nu te ingrijesti cum trebuie o sa ajungi sa ai un ten cu acnee, pete si riduri mult mai devreme, aminteste Buzzle.

Elementele de baza ale unui regim de ingrijire facial sunt curatarea, exfolierea, tonifierea si hidratarea. In primul rand trebuie sa te speli pe fata de doua ori pe zi: dimineata si seara. In acest fel vei elimina murdaria, resturile de machiaj si iti vei pastra tenul curat. In loc de sapun, poti folosi mierea ca pe un produs de curater natural. Aplica miere, maseaza usor cateva minute si apoi spala cu apa calduta. Nu uita sa nu folosesti apa foarte calda sau foarte rece pentru spalarea fetei.

Exfolierea pielii este importanta pentru eliminarea celulelor moarte si in acest fel eviti aparitia ridurilor. Amesteca zat de cafea cu ulei de masline si in acest fel ti-ai pregatit un exfoliant natural foarte bun. Atentie insa sa nu apesi foarte tare pe fata cand masezi, pentru a nu provoca leziuni. Repeta procedura de trei ori pe saptamana.

Faci si tu aceste greseli cand iti ingrijesti tenul?

Dupa curatarea fetei vine randul tonifierii. Acesta ajuta la indepartarea a orice reziduu ramas in urma procesului de curatare. Frunzele de menta proaspata fierte in apa pot reprezenta un produs excelent pentru tonifiere.

Ultimul pas de ingrijire a fetei este hidratarea. In acest fel pielea va fi umeda, moale si fina. De asemenea, vei obtine si o stralucire sanatoasa a pielei. Uleiurile naturale, precum cel de masline sau cel de migdale, au calitati excelete de hidratare. Dupa spalare, usuca fata cu un prosop moale, dar nu freca. Apoi aplica uleiul cand fata este inca in stare umeda.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#sfaturi ingrijire ten, #sfaturi ingrijire corp , #ingrijire corp