(P) Cum iti recapeti increderea in tine? Afla totul despre deodorantul care combate transpiratia excesiva

Luni, 07 Martie 2016, ora 09:13
5166 citiri
(P) Cum iti recapeti increderea in tine? Afla totul despre deodorantul care combate transpiratia excesiva

Din multimea de factori care ne afecteaza viata sociala si dispozitia de zi cu zi, hiperhidroza sau transpiratia excesiva este unul dintre acele lucruri care te poate face sa te izolezi si sa fugi de contextele care implica interactiune cu alte persoane.

Rusinea pe care o simti din cauza petelor de transpiratie de pe haine sau a mirosurilor neplacute te poate face sa renunti la viata sociala si sa te transformi intr-o persoana ermetica si singuratica.

Acesta este unul dintre numeroasele lucruri cu care se confrunta oamenii care sufera de hiperhidroza.

Hiperhidroza este un rezultat al activitatii excesive a glandelor sudoripare. Cele mai frecvent afectate parti ale corpului sunt talpile, palmele, axilele si zona inghinala, insa transpiratia excesiva se poate manifesta uneori la nivelul intregului corp.

Aceasta provoaca disconfort in nenumarate moduri si nu poate fi tratata cu produse cosmetice obisnuite, care nu inhiba glandele sudoripare si doar actioneaza in sensul acoperirii sau echilibrarii mirosurilor neplacute.

Uneori, pielea din zonele afectate de hiperhidroza poate deveni uscata si solzoasa, asa cum se transforma si in cazul dermatitelor de contact.

Poate fi transpiratia excesiva o reala problema de sanatate?

Transpiratia excesiva poate veni la pachet cu o serie de alte simptome, care pot trada afectiuni sau tulburari de sanatate mai grave. Durerile abdominale, crampele stomacale, durerile toracice si cele ale spatelui, maxilarelor sau gatului pot fi doar cateva dintre acestea.

De asemenea, pierderile de constienta, tulburarile temporare sau definitive de vedere, dificultatea de a vorbi, scrie sau citi pot fi si ele semnale de alarma in ceea ce priveste starea ta de sanatate, atunci cand insotesc transpiratia excesiva.

Cefaleele intense si bruste, spasmele musculare si convulsiile, amorteala si starea de moleseala ar trebui sa te trimita in primul cabinet medical care iti iese in cale, pentru a investiga adevarata sursa a problemei.

In ce situatii exista solutii pentru a combate transpiratia?

Atunci cand transpiratia excesiva nu este insotita de alte simptome care sa tradeze probleme cardiace, respiratorii, tulburari ale glandei tiroide sau scaderi ale glicemiei din sange, nu este insotita de alte simptome precum tahicardia sau starea de moleseala si amorteala.

Daca te numeri printre persoanele care sufera de transpiratie excesiva fara a prezenta alte semnale privind starea ta de sanatate, este foarte posibil ca aceasta sa fie cauzata de activitatea hormonala - de exemplu, la debutul sau in timpul menopauzei - sau de stres.

Oricat de ciudat ar suna, problemele de la serviciu sau din familie, traumele si anxietatea pe care o simti in anumite situatii pot fi responsabile de hiperhidroza cu care te lupti.

Atacurile de panica sunt frecvent intalnite in randul persoanelor care sufera din cauza transpiratiei excesive, asa cum orice forma de manifestare a stresului poate sa determine aparitia acesteia.

Alte cauze care pot determina organismul sa elimine mai multe lichide prin transpiratie sunt consumul de alcool, cafea si amfetamine sau alimentele puternic condimentate.

Desi exista metode medicale de inhibare a glandelor sudoripare, acestea sunt destul de controversate, tocmai pentru ca transpiratia este un proces normal de care organismul tau are nevoie pentru a-si regla temperatura.

De aceea, cele mai multe persoane care se confrunta cu aceasta problema aleg sa o rezolve pe cale naturala si non-interventionista, cu ajutorul produselor care pot fi utilizate superficial pentru inhibarea glandelor sudoripare.

Cele obisnuite nu fac insa fata, asa ca majoritatea companiilor cosmetice nu se adreseaza publicului care sufera de hiperhidroza. Pentru acestia exista un produs inovator, testat dermatologic, care si-a dovedit eficienta in cei 45 de ani de cand a aparut pe piata: Odaban Spray Antiperspirant Deodorant.

Odaban Spray Antiperspirant este un produs care se foloseste local, direct pe zonele afectate de transpiratia excesiva. Indiferent daca la tine se manifesta la nivelul palmelor, al talpilor, al axilelor sau in zona inghinala, il poti utiliza in oricare dintre aceste zone fara probleme.

Eficienta lui l-a facut deja popular in 22 de tari din intreaga lume. Cei care l-au folosit au spus ca au observat ameliorarea simptomelor inca de la prima utilizare si ca, dupa ce l-au folosit deja de 3 ori, transpiratia excesiva a incetat sa mai fie o problema pentru ei.

Odaban Spray Antiperspirant Deodorant este un lichid incolor si inodor care va echilibra functionarea glandelor tale sudoripare.

Acesta nu lasa pete si se foloseste o singura data pe saptamana, pastrandu-si eficienta pe o perioada de cel putin 7 zile.

In cazul in care iti doresti, il poti folosi in paralel cu alte produse cosmetice parfumate, precum sunt sprayurile de corp, parfumurile sau deodorantele obisnuite.

Gama Odaban, care include si acest spray - minune, este recomandata calduros de catre medici din toate colturile lumii, tocmai pentru ca toate produsele au o eficienta de 90% si nu prezinta efecte adverse, ci doar beneficiul de a scapa utilizatorii de transpiratia excesiva.

Odaban Spray Antiperspirant contine ingrediente active eficiente care au capacitatea de a reduce transpiratia in proportie de 90% si poate fi achizitionat din orice farmacie Sensiblu sau sau din magazinul online oficial odaban.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Antiperspirant Odaban, #antiperspirant eficient, #remediu transpiratie, #hiperhidroza remediu , #ingrijire corp