Stimuleaza cresterea parului cu vitaminele potrivite

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 20:14
7239 citiri
Stimuleaza cresterea parului cu vitaminele potrivite
Foto: shekhows

Caderea parului, dar si lipsa de stralucire si sanatate a acestuia, reprezinta o problema foarte mare pentru reprezentantele sexului frumos. Nu uita ca vitaminele pot imbunatati starea de sanatate a parului si stimuleaza cresterea acestuia.

Stimuleaza cresterea parului cu ajutorul vitaminei B, precum vitamina B3, B5, B6, B7 si B12. Vitamina B previne caderea parului, ajuta la regenerarea acestuia, oferindui-i un aspect sanatos. Urmand o dieta bazata pe oua, cereale integrale, legume, carne alba, peste si produse lactate o sa asimilezi o cantitate suficienta de vitamina B, te sfatuieste eHow.

Tot pentru cresterea parului trebuie sa asimilezi vitamina C. Aceasta stimuleaza foliculul pilos, care ajuta in creserea parului. In plus, vitamina C previne si caderea parului. Citricele si legumele verzi sunt surse bogate de vitamina C. De asemenea, poti opta si pentru suplimente de vitamina C.

Foloseste ulei de avocado pentru un par de invidiat

O alta vitamina potrivita pentru stimularea parului este vitamina E. Aceasta ajuta in imbunatatirea circulatiei la nivelul scalpului, ceea ce ajuta foarte mult la sanatatea parului. Poti lua vitamina E sub forma de suplimente sau sa o asimilezi din fasole, legume verzi, ulei vegetal sau fructe cu coaja lemnoasa.

Cu toate acestea trebuie neaparat sa mergi la doctor inainte de a te hotara sa iei suplimente de vitamine si, in acelasi timp, sa te asiguri ca iei dozele potrivite. Exact cum deficitul de anumite vitamine creeaza probleme de sanatate si o cantitate prea mare poate duce in situatii nu prea placute.

#vitamine crestere par, #sfaturi ingrijire par , #ingrijire corp