Afla cum poti pregati pas cu pas o delicioasa salata boeuf cu pui LaProvincia!

Advertorial
Miercuri, 01 Ianuarie 2020, ora 16:08
12974 citiri
Afla cum poti pregati pas cu pas o delicioasa salata boeuf cu pui LaProvincia!
Foto: Pixabay.com / CC0 Creative Commons

Nimic nu este mai delicios decat o masa pregatita acasa, cu drag. Gospodinele care isi doresc sa pregateasca o salata boeuf cu pui LaProvincia pentru a reuni toata familia pot descoperi in randurile ce urmeaza o reteta extrem de interesanta, care poate fi realizata cu un buget mediu si care nu prezinta un grad mare de dificultate cand vine vorba despre intreaga pregatire a acestui fel de mancare.

Care sunt ingredientele necesare?

Pentru inceput, important este ca gospodinele sa stie care sunt ingredientele de care au nevoie pentru pregatirea salatei, astfel incat sesiunea de cumparaturi sa fie una extrem de eficienta.

Asadar, ingredientele necesare sunt urmatoarele: un piept de pui intreg, cu os si cu piele, 2 cartofi, 250 de grame de mazare, 6 morcovi, 2 radacini de patrunjel, 5 catei de usturoi, o ceapa, o jumatate de lingurita de mustar, o jumatate de lamaie, 3 castraveti murati, ulei, sare si piper.

Toate acestea se regasesc atat in marile supermarketuri, cat si in magazinele de cartier, fiind la indemana oricui!

Primul pas: pregatirea ingredientelor pentru salata boeuf cu pui LaProvincia

Primul pas pe care trebuie sa il faca gospodinele pentru a pregati cea mai buna salata boeuf cu pui LaProvincia este isi puna ingredientele in ordine. De exemplu, legumele trebuie curatate foarte bine, iar apoi puse la fiert intregi.

In paralel, 4 oua trebuie spalate si puse de asemenea la fiert, insa intr-o oala separata. Cat despre pui, si el trebuie fiert intr-o oala in care se adauga si putina sare. De preferat este ca in timpul fierberii, gospodinele sa scoata treptat spuma care se contureaza in timpul acestui proces, pentru ca supa sa fie una cat mai clara!

Tocare

Atunci cand legumele si carnea sunt fierte, ele trebuie tocate cat mai fin, preferabil in cubulete si amestecate intr-un bol. Salata boeuf trebuie sa fie intotdeauna aspectuoasa, iar acest lucru provine din modul in care a fost realizata taierea.

Maioneza

Maioneza este unul dintre principalele ingrediente din cadrul salatei boeuf. Pentru obtinerea uneia cat mai delicioase, gospodinele trebuie sa foloseasca galbenusurile de la cele 4 oua fierte, impreuna cu galbenusul crud de la cel de-al 5-lea ou.

Peste acestea se adauga putina sare, putin mustar si se amesteca constant, turnandu-se pe deasupra ulei. Miscarea trebuie sa fie facuta intr-un singur sens, pentru ca maioneza sa nu se taie.

Incorporare

La final, atunci cand si maioneza este gata, se poate adauga peste legume si carne, iar salatei i se poate da gust cu sare si piper, in functie de preferintele fiecaruia. Ulterior, preparatul poate fi impartit in boluri medii si ornat cu ajutorul maionezei pastrate pentru decor, dar si cu gogosari sau masline ori frunze de patrunjel.

Salata boeuf este unul dintre preparatele care nu trebuie sa lipseasca niciodata de pe masa de sarbatori, fie ca este vorba despre Paste sau Craciun.

Mai mult, ea poate fi realizata ori de cate ori oamenilor le este pofta sa se adune in jurul mesei si sa se bucure de mancarea gustoasa, dar si de o companie aleasa!

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#reteta pui, #salata boeuf pui , #mancaruri