Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cele mai surprinzatoare motive de a manca banane

Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 15:52
7308 citiri
Cele mai surprinzatoare motive de a manca banane
Foto: Masculin

Banana, fructul pe care va place sa-l mancati natural sau sub forma unui desert ce nu necesita coacere, denumit banana split, nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica.

Adesea, uitam ca are numeroase virtuti, unele dintre ele de-a dreptul surprinzatoare. Iata cateva motive de a manca banane, potrivit Masculin.

Aliment sanatos

Plina de minerale si mai ales de potasiu, banana este un aliat de nadejde in lupta impotriva hipertensiunii arteriale si previne osteoporoza.

Solutie excelenta impotriva mahmurelii

Continutul bogat in vitamina B al bananei va ajuta sa va refaceti dupa o noapte in care ati baut cam mult, reechilibrand organismul. Pentru aceasta, preparati-va un milkshake cu banane si miere.

Alunga oboseala si regleaza senzatia de foame

Valoarea energetica a bananei este foarte apreciata de sportivi. In schimb, nutritionistii o recomanda pentru a taia pofta de mancare. Unii dintre ei sustin ca este fructul ideal recomandat celor care vor sa slabeasca.

Mai racoroasa decat cuburile de gheata

Daca nu stiati, aflati ca o singura banana poate scadea temperatura corpului, daca aveti febra, sau va scapa de bufeuri in timpul sarcinii.

Produs 100% natural impotriva stresului

Magneziul, fosforul si triptofanul continute de banane fac din ele una dintre cele mai bune arme naturale impotriva stresului, cu efecte asemanatoare unui sedativ usor.

Optimizeaza alimentatia

Enzimele aflate in banana favorizeaza descompunerea alimentelor si absorbtia nutrientilor.

Inlocuieste tigara

Consumate fara restrictie in timpul sevrajului tabagic, bananele ajuta organismul privat de nicotina sa se recupereze foarte rapid.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#nutritie banana, #regim banana, #beneficii surprinzatoare banane, #de ce sa mancam banane , #mancaruri