5 functii importante ale unui fotoliu de masaj

Advertorial
Marti, 09 Octombrie 2018, ora 15:46
5511 citiri
5 functii importante ale unui fotoliu de masaj
Foto: CC0 Creative Commons

Recomandat atat daca ai nevoie din punct de vedere medical, cat si pentru un moment de relaxare zilnica, un fotoliu de masaj trebuie sa fie inclus pe lista pieselor de mobilier importante din casa.

Iata care sunt cele mai importante functii ale unui fotoliu special pentru masaj si cum prezenta lui in casa iti poate influenta starea de spirit.

Dupa o zi stresanta de munca sau cateva ore petrecute doar in picioare, cel mai mult simti nevoia unei pauze linistite, care sa te relaxeze. Ei bine, fotoliile de masaj dispun de o multime de tehnici care te pot ajuta in acest sens. Asadar, iata care sunt cele mai importante beneficii ale fotoliului cu masaj!

In primul rand, te relaxeaza. Fotoliile de masaj au incorporate role speciale, dar si perne de aer care sa te ajute sa te relaxezi intr-un timp foarte scurt, 10-15 minute.

Cu ajutorul rolelor de masaj vei reusi sa iti relaxezi complet muschii de la nivelul umerilor, iar cu ajutorul pernelor de aer iti vei lucra mainile, picioarele si spatele. Este tot ce ai nevoie dupa o zi lunga si aglomerata.

Functie terapeutica. Sedentarismul este una dintre afectiunile care ataca in mod direct toti muschii corpului, de aici aparand si durerile de spate, de gat sau de umeri. Din pacate, tot mai multi dintre noi suferim de aceasta afectiune, de vina fiind mediul de lucru in care ne desfasuram activitatea.

Cu ajutorul unui fotoliu de masaj vei reusi sa lupti impotriva sedentarismului si sa impiedici aparitia durerilor. Acesta functioeaza ca un terapeut, ajutandu-te sa iti indrepti pozitia corpului.

Corecteaza postura corpului. Pentru ca in prezent petrecem aproximativ 8 ore pe scaun in fata calculatorului, postura corpului este prima care sufera si care ne lasa semne dureroase. Coloana vertebrala trebuie sa stea in permanenta dreapta, iar muschii sa nu fie suprasolicitati.

Fotoliul de masaj te ajuta sa iti restabilesti echilibrul corpului deoarece prin metodele si miscarile pe care le foloseste te ajuta sa iti corectezi in primul rand pozitia coloanei.

Iti imbunatateste circulatia sangelui. Masajul pe care il produce un fotoliu te ajuta sa maresti activitatea de producere a celulelor rosii, dar si ca vasele de sange si arterele sa se dilate mai bine.

Folosirea regulata a fotoliului te va ajuta sa previ atacurile de cord si sa iti cresti circulatia limfatica, eliminand mult mai repede toxinele din corp. Rezultatele sunt vizibile imediat, mai ales in cazul persoanelor care au probleme cu fluxul sanguin si cu hipertensiunea.

Iti incalzeste corpul. Persoanele care sufera intodeauna de frig vor simti imediat beneficiile unei sesiuni de masaj. Functia de incalzire a scaunului permite o incalzire a spatelui la 40-50 de grade Celsius, fapt ce duce la eliminarea senzatiilor de rece de la nivelul spatelui. Cu aceasta dotare, celulele umane absorb toata energia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#fotoliu masaj, #masaj relaxare , #masaj