Fotoliu de masaj, ideal pentru relaxare si un somn linistit

Joi, 28 Iunie 2018, ora 18:31
254 citiri
Fotoliu de masaj, ideal pentru relaxare si un somn linistit
Foto: CC0 Creative Commons

Zile obosite si fara somn? A venit momentul sa te relaxezi si sa profiti la maxim de liniste indiferent de moment. Pentru a trai clipe de destindere, adopta un fotoliu de masaj care iti poate oferi cele mai benefice tipuri de masaj, in fiecare zi. In plus, un asemenea fotoliu te ajuta sa ai un somn mai bun si linistit.

Mai mult decat atat, daca ai insomnii, un fotoliu de masaj te va ajuta sa-ti recapati orele de somn, linistea si sa-ti mentii sanatatea in bune conditii.

Masajul este foarte important, nu numai pentru muschii corpului. Masajul mai este benefic si pentru sistemul nervos. Cateva minute de masaj va da "boost" intreg sistemului si, in plus, somnul tau se va regla datorita cresterii cantitatii de melatonina.

Vei uita de stresul ca nu poti dormi sau concentra asupra anumitor activitati pe care le intreprinzi atat acasa cat si la birou.

De aceea, este foarte important sa ai un tonus bun si o stare de bine pe o perioada nedeterminata.

Citeste mai departe si afla cum te pot ajuta aceste fotolii de masaj sa te relaxezi si sa uiti de seriile in care nu poti dormi.

De ce un fotoliu de masaj?

Un fotoliu de masaj este necesar deoarece ajuta la indepartarea stresului, amelioreaza durerile musculare, imbunatateste calitatea somnului si ajuta sistemul nervos.

Fotoliul iti ofera experiente de relaxare la tine acasa. Nu mai este nevoie sa apelezi la un salon de masaj sau la centrele specializate.

Un fotoliu de masaj este cea mai buna alegere si nu te va dezamagi niciodata deoarece detine o gama variata de tehnici.

Acestea ajuta si la recuperarea durerilor de spate sau de umeri. Durerile apar atunci cand stai prea mult in picioare sau ai o pozitie incorecta pe scaun, fie la birou sau acasa.

De aceea, sunt tehnici de masaj si framantare care te ajuta sa te relaxezi si sa ai o circulatie sanguina mai buna.

Daca te gandesti la pret, afla ca nu este un moft sa ai un asemenea fotoliu. Un fotoliu poate avea un pret accesibil, raportat la functiile din fabrica. Cu cat functiile sunt mai complexe cu atat pretul este mai mare.

Tipuri de masaj

  • Masaj pentru spate

Acest tip de masaj este ideal pentru tine deoarece iti relaxeaza muschii iar durerile sunt indepartate cu ajutorul unor role. Durerile de spate apar atunci cand forma corpului nu este cea mai corecta sau atunci cand te accidentezi.

Astfel, urmand cateva proceduri, cu un fotoliu de masaj, unele au role sau aer, cu rolul de a indeparta durerile doar dupa cateva proceduri.

Rolele au propietatea de a se misca dintr-o parte in cealalta ceea ce inseamaa ca muschii tai vor fi relaxati.

Mai sunt anumite fotolii cu tehnologii de tipul 3D cu role care se deplaseaza pe o axa orizontala. Acestea se extind si fac anumite miscari pentru inlaturarea durerilor de spate. Asemenea fotolii au diverse forme de inclinare tocmai pentru a-ti oferi confort si siguranta ca forma corpului este corecta.

  • Masaj pentru umeri

Masajul pentru umeri este ideal in orice moment. Fie ca ai dureri sau nu, un astfel de masaj te ajuta sa fii mai concentrat si relaxat. In cazul durerilor, acestea apar atunci cand apar problemele de circulatie de la nivelul gatului.

Majoritatea fotoliilor detin acest tip de masaj, asa ca, nu trebuie sa-ti faci griji. In plus, mai sunt fotolii cu masaj pneumatic in zona umerilor, pentru un plus de confort si rezultate.

  • Masaj pentru brate si picioare

Anumite fotolii detin functii speciale de masaj cu perna de aer si role pentru masaj.

Pentru un masaj al bratelor cu perne de aer, acestea sunt pozitionate vertical pentru a oferi comoditate si eficienta masajului.

In cazul masajului la picioare, pernele de aer si rolele aduc beneficii gleznelor si talpilor oferindu-le relaxare deplina. Ca si metoda de masare: actiuni de strangere, oprire si relaxare.

  • Masaj pentru intreg corpul

Acest tip de masaj iti ofera revitalizare si relaxare pentru intreg corpul. Ajuta toti muschii corpului sa fie relaxati in acelasi moment.

  • Masaj cu miscari profesioniste

Acest tip de masaj imita masajul facut de catre un profesionist.

Pentru un ambient placut, opteaza pentru esente sau lumanari parfumate. Esentele te ajuta sa ai un somn mai bun si mai placut. Miresme de lavanda sau vanilie, te vor invalui pentru o clipa si te vor ajuta sa ai un somn adanc.

In plus, unele fotolii au muzica de relaxare, te vei rasfata si relexa ca si cand ai fi la un centru de masaj.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#tehnici masaj, #fotoliu masaj , #masaj