Prepara ulei de masaj naturist pentru tot corpul

Miercuri, 07 Octombrie 2009, ora 09:14
24507 citiri
Prepara ulei de masaj naturist pentru tot corpul
Foto: ehow.com

Daca vrei sa ai parte de cateva clipe de relaxare la sfarsit de saptamana, nu trebuie decat sa iti rupi o ora din program pentru un masaj tonifiant.

Uleiul folosit de catre maseur miroase bine, iti lasa pielea catifelata, dar durerile de spate, mijloc sau articulatii dispar pe loc si reapar in doar cateva ore, informeaza zandella.com.

Acesta poate fi primul semn al faptului ca este timpul sa incerci retetele naturiste de ulei de masaj. Produsele obtinute de tine, acasa, contin cele mai potrivite ingrediente pentru indepartarea tuturor durerilor, deci iti poti nota cateva retete.

Pentru saptamanile linistite, in care ai nevoie doar de un masaj de intretinere, poti incerca o reteta generala de ulei de masaj.

Combina uleiul esential de chiparos cu portocala amara, lamaie, ghimbir si muscata. Dilueaza produsul cu putina apa si esti gata de masaj.

Pentru obtinerea unui produs de detoxifiere cumpara din magazinele de profil ulei esential de rozmarin, chiparos, lamaie si ienupar. Vei simti imediat efectul combinatiei de uleiuri esentiale asupra trupului tau.

Daca ai petrecut toata noaptea, iar migrenele si tensiunile musculare nu iti dau pace, prepara uleiul esential potrivit starii tale si ramai o ora la masaj. Levantica, ienuparul si muscata vor fi diluate cu apa, iar sedinta de refacere poate incepe.

Uleiuri de masaj pentru frumusetea corporala

Masajul facial este o tehnica de intinerire. Netezeste pielea si te scapa de ridurile de expresie si cele care iti tradeaza varsta. Pregateste din timp un ulei de masaj din iasomie, trandafir, ylang ylang, caise si levantica.

Vei obtine produsul perfect pentru tonifierea musculaturii fetei si a tenului deteriorat. Daca vrei doar sa iti protejezi tenul in sezonul rece, prepara uleiul de masaj din musetel si levantica, dilueaza produsul in apa si rasfata-te cateva minute cu un masaj delicat.

Pentru tenul acneic, apa fierbinte, in care ai adaugat ulei esential de lamaie si portocala amara, va fi tratamentul potrivit pentru tine.

Ai o munca solicitanta fizic, iar picioarele tale se resimt dupa doar o zi de mers pe jos. Trateaza-te cu un masaj al picioarelor, realizat cu ulei obtinut din lamaie, chiparos si ienupar.

Acest tip de masaj nu numai ca iti va relaxa picioarele obosite, dar intreg corpul va resimti efectul curativ al uleiului esential si al masajului realizat de catre persoanele specializate.

Pentru umflaturile picioarelor sau bataturile neplacute, cel mai potrivit produs este uleiul esential obtinut din lamaie, arbore de ceai si menta. O alta reteta de ulei esential pentru masajul picioarelor se obtine din levantica, lamaie si caisa.

In sezonul rece, circulatia periferica iti da batai de cap. Poti incerca un masaj delicat al mainilor cu ulei esential de rozmarin, levantica si muscata. Sistemul circulator va fi stimulat si nu vei mai avea mainile reci si umflate in permanenta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#uei masaj retete, #retete naturiste masaj, #masaj ulei esential , #masaj