""
Ziare.com

Medicamentul care poate face minuni impotriva cancerului

Joi, 20 Februarie 2014, ora 22:35

   

Medicamentul care poate face minuni impotriva cancerului
Un nou medicament care poate face minuni impotriva cancerului este in prezent testat in SUA. El poate fi administrat in cazul unor tipuri diferite de cancer, dand rezultate foarte bune impotriva cancerului la stomac.

Medicamentul Ramucirumab este produs de compania Eli Lilly and Co. De la acest tratament se asteapta rezultate extraordinare, compania concentrandu-si atentia asupra dezvoltarii si testarii lui, scrie Fox News.

El poate genera vanzari de 1,5 miliarde de dolari pana in anul 2020, conform estimarilor facute de analistii in domeniu. Compania americana l-a testat cu succes impotriva cancerului la stomac si asteapta in prezent aprobarea autoritatilor medicale americane (Food and Drug Adminstration) pentru a-l vinde ca tratament impotriva acestui tip de cancer.

Totusi, el nu a dat rezultatele dorite, intr-o prima faza, impotriva cancerului la san. In testele clinice facute anul trecut, medicamentul a fost eficient in lupta impotriva cancerului pulmonar, el fiind folosit atunci in combinatie cu tratamentul chimioterapic clasic. In cursul acestui an vor fi facute publice si rezultatele testelor efectuate pentru a vedea daca el este eficient si impotriva cancerului la colon si ficat.

Perioada minima de supravietuire pe care tratamentul o asigura este de 2-3 luni, afirma analistul Alex Arfaei. Acest medicament actioneaza prin blocarea dezvoltarii vaselor de sange care vascularizeaza tumorile canceroase, proces cunoscut ca angiogeneza.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5186 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Daca...

Nu am reusit sa vad formula chimica a acestui medicament,care se declara cel mai bun,cel mai tare etc dar prevad ca este si aceasta descoperire doar o incercare de a mai face o afacere-de altfel si suma este deja estimata a 1,5 miliarde de dolari.Daca cautam numai aranjamente de elemente chimice fie carbon,hidrogen,azot,oxigen ca sa enumar pe cele mai des folosite,indiferent cum le aranjam,sau daca mai adaugam si altele nu osa obtinem mari rezultate.

 

 

@triplu Axel

Daca mai adaugai si
Ag2MoO4Ba(BrO3)2•2H2OCH3ch2ohfO2O5S3Fe3H2Na2O45Si aveai mai multa credibilitate.

 

 

C6376H9886N1702O1996S46

Nu ai reusit sa vezi formula pentru ca ti-a fost lene sa o cauti. Sau si mai grav, nu ai stiut sa o cauti. Dar la comentat esti primul. O ai in titlul cometariului.
Daca medicamentul functioneaza cu adevarat, e partea a doua.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor