Tehnologii revolutionare de remodelare corporala

Luni, 16 Decembrie 2019, ora 12:22
7464 citiri
Tehnologii revolutionare de remodelare corporala

Conceptul de remodelare corporala are legatura directa cu inovatiile tehnologice si cu descoperirile stiintifice din medicina moderna. Ultima generatie de echipamente si-a vazut utilitatea in ultima decada a Mileniului III cand tot mai multe persoane apeleaza la masajul anticelulitic dar si la alte proceduri de remodelare corporala.

Pentru eliminarea depozitelor de grasime din diferite zone ale corpului si intr-o perioada cat mai scurta cat si in acele zile cand ai nevoie urgent pentru un eveniment, se folosesc in acelasi timp tot felul de tehnologii inovative in paralel.

Fara a avea nevoie de cicatrici, in urma unor procese sofisticate din punct de vedere tehnologic, pe termen lung, in ceea ce priveste tehnologia folosita, anumite zone vor ramane o perioada indelungata de timp remodelate daca se va respecta un regim si o dieta.

Atunci cand vorbim de un stil de viata sanatos, poti pastra beneficiile unei interventii de remodelare corporala chiar si ani.

Cum arata si ce ofera un aparat de slabit

Un aparat de slabit este un echipament complex si sofisticat ce seamana mai curand cu un robot performant din filmele SF precum Prometeus, Star Trek decat cu o simpla unitate cu butoane.

Functiile acestui dispozitiv inovativ acopera o paleta larga de probleme si provocari precum: combaterea celulitei, distrugerea celulelor adipoase, reactivarea metabolismului, eliminarea in timp a vergeturilor, combaterea retentiei de lichide si combaterea deshidratarii pielii.

Ce inseamna tehnologia cu ultrasunete

Unul dintre cele mai inovative concepte in zona de remodelare corporala este oferit de Ultrasonophoretic Cavitation. Vorbim de o tehnologie care poate inlocui liposuctia in sensul ca distruge celulele adipoase definitiv.

Tehnologia are la baza emiterea de ultrasunete de inalta intensitate care provoaca o rupere a membranelor celulare si o implozie a continutului celulelor adipoase.

Alte tehnologii folosite in remodelarea corporala

Electroporatia este o metoda de a introduce in adancul tesutului adipos substante active care ajuta la remodelarea corporala, fiind denumita si mezoterapie fara ace.

Pentru acest lucru se foloseste un curent electric, cu anumite caracteristici, care creste permeabilitatea membranelor celulare, astfel incat apar mici canale care schimba dinamica celulelor.

Conceptul Endolift are la baza un masaj endodermal in patru faze care se repeta constant cu o frecventa ajustabila si cu o putere controlata de computer.

Endoliftul poate fi de doua feluri: cu lumina albastra - de suprafata sau cu lumina rosie - de profunzime.

Cum ajuta radiofrecventa remodelarea corporala

Aparatul de radiofrecventa emite unde electromagnetice, de frecvente mari, care determina electronii din tesutul uman sa vibreze, sa oscileze. Oscilatia electronilor creeaza efectul de incalzire local.

In tesutul adipos apare o asa zisa termolipoliza, foarte utila in distrugerea celulelor adipoase. Radiofrecventa face parte din acele tehnici de remodelare corporala cu rata mare de succes.

Atunci cand remodelati corpul cu ajutorul radiofrecventelor, temperatura la suprafata pielii ajunge pina la aproape 43 de grade Celsius, iar in interiorul tesutului tratat, va ajunge pana la 68 de grade, ceea ce face ca straturile incarcate de grasimi sa se topeasca aproape instant, ca atunci cand pui untul la topit in tigaie si se transforma intr-un lichid usor de absorbit.

Ca idee, persoana care foloseste aceasta tehnologie va simti la nivelul tenului o caldura domoala ca o briza in desert. Rezultatul? Textura pielii se imbunatateste, iar tenul va fi mai fresh, vizibil intinerit si luminos.

La nivel corporal, se va simti o senzatie de caldura placuta care va dura si dupa incheierea sedintei. Vei observa o tonifiere a zonei tratate si o contractie in profunzimea straturilor adipoase.

Ca idee, vorbim de o tehnologie non-invaziva. O sedinta prin radiofrecventa poate dura intre 20 si 40 de minute cel mult. Pentru ten se recomanda maxim 8 sedinte, iar pentru corp sunt necesare minim 10 sedinte.

De asemenea, pentru rezultate de durata si pentru a nu solicita pielea prea mult se recomanda o pauza de minim 5 zile consecutive intre sedinte.

Ce trebuie retinut este faptul ca pentru mentinerea siluetei mult visate, indiferent de tehnologia aleasa pentru remodelare corporala, este important sa aveti un regim de viata echilibrat si o dieta strabilita pe termen lung.

Citeste si:
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Cum a rămas Victor Ponta fără salariul de 5.000 de euro și Tesla cumpărată cu banii de la partid
Pro România a ajuns să aibâ datorii atât de mari încât Autoritatea Electorală Permanentă a oprit robinetul de finanțare. Formațiunea lui Ponta este prima care ajunge în această...
Diana Șoșoacă s-a afișat în Parlament cu o botniță de câine la gură: "De 30 de ani încălcaţi pas cu pas Constituţia României"
Diana Șoșoacă s-a afișat în Parlament cu o botniță de câine la gură: "De 30 de ani încălcaţi pas cu pas Constituţia României"
Senatoarea Diana Şoşoacă s-a afişat luni, 6 decembrie, la şedinţa solemnă a Parlamentului dedicată aniversării Constituţiei, cu o botniţă, susţinând că drepturile şi libertăţile...