Trucuri ca sa-ti accelerezi metabolismul

Sambata, 07 Mai 2011, ora 21:34
7237 citiri
Trucuri ca sa-ti accelerezi metabolismul
foto: arhiva

Comportamentul de zi cu zi, dar si ceea ce mananci au un impact direct asupra metabolismului.

Exista metode simple care duc la accelerarea metabolismului, ceea ce face sa creasca numarul caloriilor consumate pe parcursul zilei. Daca la aceasta adaugi o dieta echilibrata si daca reduci doar in mica masura si aportul de calorii, vei putea scapa de cateva kilograme fara sa te infometezi.

Mai trebuie spus ca valoarea intensitatii metabolismului variaza de la o persoana la alta, in functie de mai multi factori. Varsta, sexul, dar si inaltimea influenteaza intensitatea metabolismului.

Barbatii au un metabolism mai activ decat femeile. La fel si tinerii. Mai mult, persoanele inalte au un metabolism mai intens fata de cele scunde, scrie She Knows.

Cel mai bun mod prin care poti mari intensitatea arderilor este sa cresti durata activitatilor fizice cu 15 minute. O alta tehnica este sa variezi exercitiile pe care le faci la sala de la o sedinta la alta.

Mananca inainte de a face miscare circa 10 grame de carbohidrati (un baton cu cereale sau o felie de paine integrala cu sunca, de exemplu). Iti vor da energie pentru exercitiile pe care le faci si vor intensifica rata arderilor, si implicit si metabolismul.

Mananca putin si des. Multe mese mici pe zi, care sa nu depaseasca 200-250 de calorii, sunt mult mai eficiente decat trei mese mari pe zi. In felul acesta glicemia este mentinuta la o valoare constanta, fara oscilatii care influenteaza direct nivelul ratei arderilor interne si care dau senzatia de foame. Vei consuma mai putine calorii si vei mentine la un nivel ridicat metabolismul.

Bea cafea. Aceasta este una dintre cele mai la indemana cai care pot duce la accelerarea metabolismului. Bea si apa, pentru a compensa pierderea de lichide pe care cafeaua o provoaca prin cresterea diurezei.

Suplimentele de minerale si vitamine sunt o cale foarte eficienta care duce la accelerearea metabolismului. Daca organismul primeste toate minerale si vitaminele de care de care are nevoie, functioneaza la capacitate maxima, ceea ce face ca arderile sa fie maxime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#metabolism, #metabolism lenes, #metabolism accelerat, #calorii , #metabolismul