Modalitati simple si rapide de ardere a grasimii

Miercuri, 30 Martie 2011, ora 07:00
11711 citiri
Modalitati simple si rapide de ardere a grasimii

Incerci sa pierzi din greutate caci se apropie vara, dar parca nu ai sporul pe care l-ai dori. Zilele de mers la plaja se apropie cu pasi repezi, iar silueta ta nu arata cum ai vrea.

Poti pune in aplicare cateva sfaturi oferite de CBS News , ce te vor ajuta sa atingi mai repede dimensiunile la care visezi.

Consuma lactate

Femeile ard mai multe grasimi atunci cand consuma intre 1.000 si 1.400 miligrame de calciu pe zi, potrivit cercetarilor publicate in Jurnalul American de Nutritie. Asta inseamna trei-patru portii de produse lactate pe zi.

Fa pauza intre exercitii

Este mai bine sa exersezi in doua reprize de cate 30 minute, cu o pauza de 20 minute intre ele, decat o singura repriza de 60 minute, dupa cum sugereaza Jurnalul Aplicat de Fiziologie.

Mananca mai multa carne...

Si oua si fasole. Potrivit unui sudiu realizat la colegiul Skidmore, persoanele care isi iau 40% din caloriile zilnice din proteine pierd mult mai multa grasime decat cele care consuma doar 15% proteine, chiar daca numarul de calorii per total este acelasi.

Joaca fotbal

Mai ales daca esti baiat, nu pierde nicio ocazie sa joci fotbal. Astfel vei arde mai multe calorii decat daca iti petreci timpul alergand, dupa cum arata un studiu realizat in cadrul Universitatii din Copenhaga. Cu cat vei avea mai multi muschi cu atat vei arde mai multa grasime.

Incepe in forta si termina mai lent

Potrivit cercetatorilor de la Colegiul din New Jersey, ciclistii care isi incep antrenamentul in forta si in a doua repriza a antrenamentului incetinesc ritmul ard cu 23 procente mai multa grasime decat cei care procedeaza invers.

Cafeaua zilnica

Pe langa faptul ca te trezeste, cafeaua iti si ridica rata metabolismului pentru cel putin o ora. Zaharul sau laptele ii neutralizeaza puterea, asa ca bea-o neagra.

Consuma cereale integrale

Atletii care consuma cereale integrale la micul dejun ard mai multe grasimi decat cei care mananca alimente mai greu de digerat.

Exercitiile de aerobic

40 minute intense de aerobic iti vor creste metabolismul pentru urmatoarele 24 ore, dupa cum arata un studiu al Universitatii din Alabama.

Imbraca-te lejer

Cand voluntarii care au participat la un studiu al Universitatii din Wisconsin au purtat jeansi si pantofi sport au facut cu 491 mai multi pasi intr-o zi decat atunci cand se imbracau elegant. Asta inseamna calorii in minus.

Incearca sa iti mentii echilibrul

Daca te tii cu mainile de suportul bicicletei sau aparatului de alergat vei arde mai putine calorii. Daca nu iti poti mentine echilibrul, sustine-te foarte usor cu mainile, dar doar atat.

Bea ceai verde

Voluntarii care au baut ceai verde au ars cu 4 la suta mai multe calorii decat cei care au consumat cafeina. Bea 3 cani de ceai verde pe zi pentru rezultate optime.

Consuma mai mult ulei de masline

Persoanele care au o dieta bogata in grasimi mononesaturate(precum uleiul de masline si avocado) ard mai multe grasimi intr-o perioada de patru saptamani decat celelalte persoane, afirma un studiu australian.

Lasa antrenamentul de forta la urma

Vei arde mai multe calorii daca ridici greutati dupa un antrenament cardio, arata studiul unui jurnal pentru exercitii fizice.

Consuma iaurt

Persoanele care au inclus iaurtul in dieta lor au scapat de cu 22% mai multe kilograme si de cu 61% mai multa grasime decat cei care nu au urmat aceasta metoda, arata cercetatorii de la Universitatea din Tennessee.

Foloseste-ti iPod-ul si creaza o lista cu melodii potrivite

Persoanele care asculta muzica in timpul antrenametului fizic ard mai multe calorii si lucreaza mai bine. In plus, daca melodiile alese sunt mai saltarete, ai sanse si mai mari sa arzi calorii in plus, arata Universitatile Fairleigh Dickinson si Kansas.

Incordeaza-ti posteriorul

Daca mergi cu posteriorul putin incordat, muschii vor lucra mai mult si vei arde mai multe calorii, spune antrenorul Stephen Cabral.

Alearga spre varful muntelui

Daca folosesti o banda de alergat inclinata vei arde cu siguranta mai multe calorii intr-o perioada mai scurta de timp.

Gesticuleaza

Persoanele care se agita mai mult in timpul zilei, care gesticuleaza sau isi misca picioarele ard mai mult cu 350 calorii pe zi, afirma cercetatorii de la Clinica Mayo.

Consuma ulei de peste

Voluntarii care au ingerat 6 grame de ulei de peste in fiecare zi si au facut 3 antrenamente fizice pe saptamana au pierdut mai multe grasimi decat cei care nu faceau miscare si consumau ulei din floarea-soarelui, arata cercetatorii australieni.

Stai in picioare cand vorbesti la telefon

Astfel vei arde cu 20 la suta mai multe calorii decat daca stai jos.

Ai incredere

Persoanele care cred ca activitatile fizice zilnice ard calorii vor slabi mai mult decat celelalte. Fie ca urci scarile, plimbi cainele sau mergi pe jos pana la serviciu, daca esti atent sa faci aceste lucruri in fiecare zi, iti vor fi de mare ajutor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
5 fructe bogate în zahăr, de evitat în curele de slăbire
Fructele au un conținut bogat de vitamine și minerale, însă unele dintre ele au și o cantitate importantă de zahăr. De aceea, este mai bine să nu exagerezi cu consumul acestora, căci pot...
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Schimbări foarte simple care vor ajuta pe oricine să slăbească și să se mențină fără dietă sau calorii numărate
Un nutriționist a detaliat o serie de schimbări simple de stil de viață care vor ajuta pe oricine să piardă în greutate, fără să elimine mâncărurile preferate sau să urmeze o dietă...
#slabit, #metode slabire, #dieta, #sport, #aerobic, #ardere grasimi , #metode slabire