Slabeste cu RainzProtocol, noua Metoda Revolutionara de Slabit

Advertorial
Luni, 12 Noiembrie 2018, ora 17:32
14364 citiri
Slabeste cu RainzProtocol, noua Metoda Revolutionara de Slabit

(P) Poate te intrebi cum poti sa slabesti rapid prin metoda Online Training?

Online Training (RainzProtocol) este o metoda inovativa care nu doar ca usureaza parcurgerea programelor de slabit ci ofera asistenta permanenta din partea profesionistilor in domeniu prin conexiune online, aplicatii mobile si conturi personalizate, pentru ca tu sa slabesti rapid fara sa-ti afectezi sanatatea.

In industria Fitness-ului din Romania, Rainz Academy este pionierul care a implementat metoda online training si a dat valoare antrenamentelor individuale prin programele adaptate de slabit si cresterea masei musculare.

Online Training cu Rainz Academy, cea mai noua si eficienta metoda de a scapa de kilogramele in plus capata din ce in ce mai multa amploare in randul celor ce-si doresc sa ajunga la silueta mult visata.

Din ce in ce mai multe persoane constata cat de important este aspectul fizic si ce beneficii reale aduce o silueta frumoasa si un corp bine lucrat. Dar cu totii stim cat de grea este lupta cu kilogramele si cat de anevoios este sa respecti programele de slabit impuse.

Ce inseamna Online Training

Online Training inseamna in primul rand libertatea de a alege. Este cel mai flexibil program de slabit existent la ora actuala in industria fitnessului, cu rezultate reale si extrem de rapide. Poate fi accesat de orice persoana care-si doreste un program rapid de antrenament pentru slabit adaptat nevoilor sale, iar preturile abonamentelor sunt mult mai mici decat tarifele practicate de antrenorii din salile de fitness.

Care sunt avantajele metodei Online Training?

Flexibilitatea si costurile reduse vor inclina mereu balanta in favoarea acestei noi metode. Rainz Academy este potrivita persoanelor ocupate care nu au mereu timpul necesar sa ajunga la orele de antrenament de la sala si care-si doresc eficienta maxima in acest scop.

Online Training este usor de accesat din confortul propriei tale locuinte si cu toate acestea beneficiezi de profesionalismul celor mai buni antrenori din domeniu la un click distanta prin intermediul telefonului mobil.

Programul online training include un program de antrenament individual, dieta de slabit adaptata si monitorizare regulata a performantelor tale.

Prin faptul ca ramai permanent conectat cu instructorul tau personal, metoda online training devine un stil de viata pentru tine si vei simti ca nu esti singur in lupta cu kilogramele. Pierderea in greutate va deveni nu doar simpla ci si rapida, iar tu te vei putea focusa pe programele tale de exercitii si nu pe vanarea unui raspuns de la instructorul tau de sala.

Profesionistii de la Rainz Academy sustin cu incredere eficienta antenamentelor online si ne marturisesc ca in urma indelungatei lor experiente cea mai rapida metoda de a slabi este ONLINE TRAININGUL.

Cum se desfasoara antrenamentele?

Antrenamentele se desfasoara conform preferintelor clientului, la orele stabilite de acesta si in functie de rezulatele pe care doreste sa le obtina.

Conectarea cu antrenorii se face prin aplicatia mobila iar programul de exercitii poate fi efectuat de acasa sau de la sala de fitness in functie de posibilitatea clientului. Tot ce trebuie sa asiguri este o conexiune de internet.

Ce inseamna program de antrenament individual

Programele de antrenament fizic au scopul de a lucra toate grupele de mushi si de a actiona in vederea atingerii scopului propus. Fie ca doresti sa slabesti, fie ca vrei sa-ti maresti masa mulsculara, ai nevoie de exercitii adaptate si diversificate.

RainzPROTOCOL este singurul program existent acum prin care clientii nu vor repeta exercitiile si nu vor lucra aceleasi grupe de muschi in detrimentul celorlalte.

Antrenorii iti vor indica exact ce anume trebuie sa lucrezi pentru ca tu sa poti slabi in cel mai scurt timp.

Ce inseamna dieta personalizata?

Pentru ca rezultatele unui program de slabit sa fie spectaculoase, exercitiile fizice sunt insotite obligatoriu de o dieta.

Este foarte important insa ca aceasta dieta sa fie una adptata planului de antrenament iar suplimentele nutritive sa confere suportul energetic necesar.

Profesionistii de la Rainz Academy ne-au marturisit ca alimentatia este un factor decisiv pentru obtinerea performantelor iar ei compun dietele in stransa legatura cu ritmul de viata al clientului si numai dupa studierea analizelor acestuia.

Rezultatete remarcabile in lupta cu kilogramele in plus obtinute de clientii Rainz Academy prin metoda online training se datoreaza tocmai rigorii prin care este stabilita alimentatia potrivita.

Online Training NU inseamna un antrenor robot

Daca alegi sa urmezi un program de antrenament online, antrenorul tau nu va fi niciodata un robot care sa-ti ofere raspunsuri prestabilite. Vei lucra cu antrenori reali care-ti vor oferi suportul si te vor monitoriza permanet.

Rainz Academy alege sa lucreze cu cei mai buni profesionisti din industria fitnessului care au ales sa antreneze prin metoda online tocmai datorita conexiunii puternice create intre antrenor si client, a bunei comunicari si a rezultatelor multumitoare.

Cum se face monitorizarea performantelor?

Nimic nu a fost mai simplu decat acum. Prin ceasurile de fitness care insotesc programele de slabit, antrenorul tau personal va sti in permanenta care este evolutia ta si va putea interveni atunci cand este necear.

Antrenorii de la Rainz Academy au introdus prin RainzPROTOCOL o monitorizare saptamanala a clientilor si spun ca acesta este intervalul ideal pentru supraveherea progresului unui antrenament online.

Ceasurile de fitness folosite de cei de la Rainz Academy sunt oferite gratuit tuturor clientilor care urmeza un program de slabit si si-au dovedit eficienta in toate cazurile.

Care sunt costurile unui program Online Training

Fiind un concept relativ nou pe piata de fitness, companiile de online training asigura pachete convenabile si avantaje pe masura celor care aleg sa le urmeze.

Rainz Academy, cea mai buna companie in acest domeniu si prima din Romania, lanseaza pe piata pachete de slabit si masa musculara cu preturi incepand de la numai 25 euro/luna la pachetele platite in avans pe 2 ani.

Despre Sc Rainz Online Training SRL

Rainz Academy este cel mai avansat sistem de Online Training pentru Slabit si Masa Musculara din Romania. Nu poti ajunge intr-un loc mai bun pe harta Transformarii Coporale decat aici.

27kg slabite in 2 luni jumatate, 18kg slabite in 2 luni, 16kg slabite in 1 luna jumatate sunt doar cateva din rezultatele exceptionale obtinute de clientii Rainz Academy. Contacteaza-ne acum, este primul pas pentru noul tau corp.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#metode slabit , #metode slabire