Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dieta Fricker - slabeste 6 kilograme intr-o luna

Luni, 25 August 2008, ora 17:10
19237 citiri
Dieta Fricker - slabeste 6 kilograme intr-o luna

Dieta Frciker realizata de celebrul nutritionist, Jacques Fricker, te ajuta sa slabesti 4-6 kilograme intr-o luna, mancand echilibrat si fara sa te infometezi.

Astfel ca dieta Fricker iti permite sa respecti echilibrul alimentar si este compatibil cu viata sociala si practic toate alimentele sunt permise, informeaza site-ul ele.ro.

Regimul se bazeaza pe alimente bogate in proteine cum ar fi pestele, carnea de pui, carnea slaba, ouale, iaurturile, branza si legumele. Astfel grasimile sunt limitate, glucidele-tolerate, dar in cantitate masurata.

Puteti adopta regimul Fricker sub forma a doua variante: versiunea clasica si cea rapida. Diferenta dintre ele consta in prezenta sau absenta painii si a fainoaselor (glucide) in alimentatie.

In timpul acestei diete poti consuma un mic dejun proteic, gratie lactatelor; unul sau doua fructe pentru fibre, vitamine si minerale; o bautura calda.

La pranz mananca un fel de mancare compusa dintr-un aliment bogat in proteine si legume. Pentru nota dulce consuma un fruct, o salata de fructe, un iaurt sau un patratel de ciocolata cu cafea. Gustarea de dupa-amiaza este alcatuita din fructe sau lactate degresate.

La cina te poti hrani mai copios cu ajutorul unei fripturi, peste sau oua, legume si fainoase. Meniurile pot fi schimbate, de exemplu poti roti pranzul cu cina.

Cu ajutorul acestui regim se pot pierde 4 kilograme pe luna in cazul femeilor si 6 kilograme in cazul barbatilor. Slabitul va fi mai rapid daca se limiteaza puternic cantitatea de glucide. Nu exista niciun risc la nivelul sanatatii sau a formei fizice deoarece organismul primeste toata paleta de nutrimente echilibrate (proteine, lipide, glucide, vitamine si minerale) de care are nevoie.

Varianta rapida a dietei, care contine foarte putine glucide, nu poate fi urmata mai mult de 8 saptamani fara control medical, din cauza oboselii si a frustrarilor. Dieta Fricker permite alternarea fazelor de slabit mai intens sau mai lent, dupa cum respecti varianta clasica a dietei sau pe cea rapida.

Formula clasica, destul de simpla si diversificata, conduce cu unele modificari la faza de stabilizare. Ca sa nu iei kilogramele la loc continua sa mananci multe legume, evita alimentele prea bogate in grasimi si fa cata miscare poti.

Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Slăbește sănătos cu ajutorul dietei cu suc de pătrunjel
Fiind foarte bogat în vitamine și minerale și sărac în calorii, pătrunjelul este ideal pentru alimentația persoanelor care vor să scape de kilogramele în plus. Are, de asemenea,...
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
Legătura dintre alimentație și sănătatea creierului. Ce trebuie inclus în dietă pentru o viață echilibrată STUDIU
O dietă sănătoasă şi echilibrată este asociată cu o mai bună sănătate a creierului şi cu bunăstarea mintală, sugerează un nou studiu citat miercuri, 24 aprilie, de DPA/PA Media....
#dieta, #Friker, #manca, #echilibrat, #legume, #fructe, #proteine , #nutritie