Sfecla rosie trateaza leucemia - Farmacia din casa

Miercuri, 12 Ianuarie 2011, ora 23:29
35890 citiri
Sfecla rosie trateaza leucemia - Farmacia din casa

Candva, cu mii de ani in urma, sfecla rosie crestea salbatic pe tarmurile Mediteranei si ale Atlanticului. Astazi este cultivata in toata lumea, pentru calitatile sale nutritive si terapeutice.

Fruzele de sfecla rosie sunt folosite pentru tratarea ranilor si a plagilor, dar si in ciorbe, in diferite zone ale tarii, iar radacina a devenit celebra ca medicament.

Cercetatorii spun ca sucul de sfecla rosie este unul dintre cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei. Sfecla rosie contine vitaminele A, C, E, vitaminele din complexul B, si minerale precum fier, cupru, zinc, iod, calciu, si potasiu, apoi, amidon si hidrocarburi.

Cel care lupta impotriva cancerului si a leucemiei este pigmentul din sfecla rosie, care nu este toxic, nu se distruge prin prelucrare termica si nici in timpul digestiei. Persoanele suferinde trebuie sa bea suc de sfecla rosie in fiecare zi.

Doua kilograme de sfecla rosie se impart in trei si, din fiecare portie, se prepara sucul necesar unei zile, cam 200 de ml. Consumul regulat de sfecla sub forma de suc, gatita sau cruda, in salata, scade efectele negative ale tratamentelor cu radiatii, reechilibreaza apetitul, normalizeaza viteza de sedimentare a hematiilor.

Sfecla rosie vindeca si pancreatita

Se stie ca pancreatita este o boala foarte grea si nu prea iarta. Putini sunt cei care traiesc, odata ce au facut-o. Dupa ce mama a facut prima operatie la pancreas, medicii i-au dat ceva sanse de viata, nu multe. Dupa a doua operatie, intervenita la mai putin de o luna, medicii ne-au spus sa ne rugam pentru mama, sa gandim pozitiv si sa-i dam tot ce pofteste ca sa n-o avem pe constiinta ca a dorit si nu i-am dat. Nicio sansa de viata, nici un 0,0001%. Nimic.

De comun acord, i-am dus zilnic la spital, cam doua saptamani la rand, ferit de ochii medicilor si al asistentelor, cate 200 de ml de suc de sfecla rosie, proaspat facut. La trei saptamani dupa a doua operatie, mama a iesit din spital pe propriile-i picioare, urmarita de privirile uimite ale medicilor pentru care a ramas "o mica minune". Minunea a facut-o sucul de sfecla rosie, cel care i-a prelungit viata.

Credeti in tratamentele naturiste si apelati cu incredere si speranta la leacurile gasite in natura. Nu veti fi niciodata dezamagit. Nu sunt scumpe, nu dau dependenta si nu au reactii adverse.

Retineti

- tratamentul naturist nu suplineste o vizita la medicul de familie sau la medicul

specialist

- tratamentul naturist nu are efecte secundare si nu da dependenta

- efectele tratamantului naturist nu sunt imediate, ca in cazul unui tratament

medicamentos, de aceea pacientilor li se recomanda multa rabdare

- un produs - mar, usturoi, cartof etc - trecut printr-un proces de fabricatie, nu

mai este natural pentru ca nu mai are aceleasi proprietati si efecte ca atunci cand

este cules, adunat din gradina sau copac

- daca nu credeti in produsele naturiste si efectele lor benefice asupra

organismului uman, inutil sa apelati la tratamentele naturiste. Increderea ca va vor

ajuta, ca va vor face bine inseamna 50% ajutor, vindecare

Citeste si:
AUR a anunţat depunerea unei plângeri penale în legătură cu testarea COVID a elevilor
AUR a anunţat depunerea unei plângeri penale în legătură cu testarea COVID a elevilor
Senatorul AUR Rodica Boancă a anunţat că a depus o plângere penală "pentru zădărnicirea combaterii bolilor" în legătură cu procedura de administrare a testelor rapide antigen non-invazive...
Nicolae Ciucă, despre taxarea marilor companii: ”Am să discut cu fiecare dintre cei responsabili. Vom lua o decizie împreună”
Nicolae Ciucă, despre taxarea marilor companii: ”Am să discut cu fiecare dintre cei responsabili. Vom lua o decizie împreună”
Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, 7 decembrie, că nu s-a luat "niciun fel de decizie" privind posibilitatea introducerii unei taxe pentru marile companii, menţionând că va discuta pe...