Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Din cea mai grasa adolescenta din Marea Britanie a devenit anorexica

Miercuri, 04 Mai 2011, ora 14:23
7149 citiri
Din cea mai grasa adolescenta din Marea Britanie a devenit anorexica

Malissa Jones, acum in varsta de 21 de ani, si-a castigat in urma cu 4 ani nedorita reputatie de cea mai grasa adolescenta din Marea Britanie. Dandu-si seama ca nu aceasta era calea pe care trebuia sa mearga, a recurs la un by-pass gastric. Din pacate, insa, in urma interventiei a pierdut atat de mult in greutate incat a devenit anorexica, dandu-i-se in prezent doar 6 luni de viata.

Malissa ajunsese deja la 215 kilograme cand medicii i-au spus ca trebuie sa slabeasca 127 de kilograme, altfel va muri in decurs de cateva luni, relateaza Daily Mail. Dupa operatia de by-pass gastric, Malissa a ajuns insa la numai 50 de kilograme, fiind in prezent anorexica.

La doi ani dupa operatie, Malissa a ajuns sa aiba 12 kilograme de piele in exces, dupa ce a dezvoltat o aversiune fata de mancare, nemaiputand manca. Regretul tinerei este acela de a nu fi slabit pe cale naturala.

Malissa isi aminteste ca inainte sa fie operata avea parte de un meniu zilnic de 15.000 de calorii, mare parte din acestea provenind din ciocolata, chipsuri si junk food. Acum, gandindu-se la acele vremuri, tanara declara ca ar fi preferat sa ramana grasa.

Dupa operatia sferita in 2008, tanara s-a refacut foarte repede, pierzand mai mult de jumatate din greutate. Ulterior a ramas insarcinata, insa cand sarcina avea 6 luni, ficatul i-a cedat. Copilul a fost aduse pe lume prin cezariana, insa a murit la o ora dupa nastere.

Dupa toate aceste incercari, Malissa si-a pierdut interesul pentru mancare, in scurt timp fiind diagnosticata cu anorexie. "Mancarea imi facea fizic rau", isi aminteste Malissa. "Trebuia sa ma fortez sa mananc", mai declara aceasta, sustinand ca a inghiti inseamna durere fizica in cazul ei, crampele la stomac aparand imediat. In prezent, meniul zilnic al Malissei consta in 300 de calorii.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#obeza anorexica, #obezitate anorexie, #cea mai grasa adolescenta, #Malissa Jones anorexica , #obezitate