10 alimente excelente pentru piele

Marti, 02 Martie 2010, ora 21:46
3532 citiri
10 alimente excelente pentru piele

Sa-si mentina o piele tanara si ferma este o adevarata competitie pentru femeile care cheltuiesc sume enorme pe produsele de ingrijire a pielii, nestiind ca au mult mai multe produse naturale la dispozitie.

Regimes Maigrir va da cateva exemple de alimente cu proprietati excelente pentru piele.

1. Somonul - este una dintre cele mai bune surse de omega-3 si este un aliment delicioas si sanatos care se poate integra in orice dieta. Este foarte bun pentru piele deoarece contine vitaminele A, D, B6 si B12, dar si mult fier si calciu.

2. Fructele care au coaja lemnoasa- contin uleiuri naturale si acizi grasi esentiali, dar si ceva foarte important pentru piele: antioxidanti. Alunele, caju-ul, nucile si alte fructe cu coaja lemnoasa si sunt bogate in omega-3, uleiuri, vitamine, minerale si antioxidanti.

3. Spanacul - este o sursa de fier si contine multe vitamine si minerale, care sunt importante pentru piele.

4. Algele - se gasesc in multe dintre cele mai bune produse pentru ingrijirea pielii. Algele marine nu aduc beneficii doar pin punerea lor direct pe piele, ci ele trebuie introduse in alimentatie.

5. Ouale - furnizeaza complexul de vitamina B, vitamina A si seleniu, care actioneaza in acelasi fel ca vitamina E in ceea ce priveste pielea ta. Ouale sunt, de asemenea, bune pentru parul deteriorat.

6. Citricele - beta-carotenul este esential pentru o piele tanara, fiind forma cea mai naturala de vitamina A. Multe citrice si alte fructe tropicale precum mango, nectarine si piersici, pot da o stralucire naturala si un luciu al pielii.

7. Avocado - o sursa de vitamina E, acizi naturali si uleiuri naturale, care fiind un produs alimentar excelent pentru dieta, chiar daca nu aveti probleme de piele.

8. Rosiile - sunt o excelenta sursa de vitamina C si antioxidanti, care sunt foarte importanti pentru piele.

9. Cartofi / cartofi dulci - sunt surse excelente de vitamine cum ar fi vitaminele A si C, cu antioxidanti, amidon, uleiuri. Adoptarea unui regim alimentar pe baza acestor carbohidrati naturali pot imbunatati tenul in mai putin de o saptamana.

10. Ciupercile - cei mai multi oameni subestimeaza puterea ciupercilor comestibile, care sunt pline de zinc si seleniu, ce ajuta la indepartarea punctelor negre.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#alimente piele, #dieta ten, #alimente ten , #pielea