Ce efect are cafeaua asupra pielii tale?

Miercuri, 12 August 2009, ora 08:07
21212 citiri
Ce efect are cafeaua asupra pielii tale?
Foto: cityofsitka.com

Ceafeaua nu este apreciata numai pentru gustul sau delicat si aromat, dar si pentru continutul bogat de antioxidanti. Ea este benefica pentru tenul tau imbacsit, parul lipsit de stralucire, celulita inestetica sau mirosul corporal suparator.

Cafeaua este o sursa sigura a frumusetii tale. Are efect energizant, de regenerare a celulelor deteriorate, iar unii specialisti cred ca mica ta ceasca de cafea este benefica inclusiv barbatilor, pentru cresterea fertilitatii, informeaza ezinearticles.com.

Consumul in exces de cafea trebuie evitat insa pentru ca ingreuneaza procesele cerebrale. Tratamentele naturiste pot fi folosite pana cand observi imbunatatirile dorite la parul, tenul, mainile si trupul tau.

Retete ale frumusetii

Pentru a avea un par matasos, prepara o masca dintr-o cafea tare. Aplica pe parul uscat si asteapta 15 minute sa actioneze. Indeparteaza cu apa din abundenta si samponul obisnuit, iar dupa doar cateva saptamani de utilizare vei observa ca parul este stralucitor, matasos si sanatos.

Mirosul mainilor sau al picioarelor este indepartat pe loc cu putina cafea macinata. Freaca zonele afectate cateva minute, dupa care clateste-le cu apa si sapun. Pielea va fi catifelata, iar mirosul suparator si transpiratia in exces vor fi doar o amintire.

Scapa de celulita printr-un tratament regulat cu cafea, inainte de baia zilnica. Freaca zonele afectate puternic de celulita timp de zece minute cu putina cafea macinata marunt, dupa care spala cu apa din abundenta. Repeta tratamentul de doua ori pe saptamana si vei scapa rapid de celulita inestetica.

Tenul sensibil, afectat de puncte negre si imbacsit, isi poate recapata aspectul natural in doar cateva saptamani. Aplica saptamanal, inainte de baie, o masca abraziva din cafea macinata, amestecata cu albusul unui ou.

Masca astfel obtinuta iti va curata fata, iar pielea va fi hranita corespunzator. In timp, vei observa ca tenul tau isi recapata treptat frumusetea naturala.

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#cafea masca fata, #cafea frumusete, #cafea tratament naturist , #pielea