Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum alegi produsele de ingrijire in functie de tipul tau de piele

Advertorial
Joi, 05 Aprilie 2018, ora 14:10
8144 citiri
Cum alegi produsele de ingrijire in functie de tipul tau de piele
Foto: pexels.com

O piele frumoasa si sanatoasa se mentine cu metoda de intretinere potrivita. Ca sa te asiguri ca investesti in produsele de ingrijire adecvate, lasa-te ghidata de tipul de ten pe care il ai.

Fiecare tip de piele are atat caracteristicile, cat si nevoile lui, astfel ca este recomandat sa tii cont de acestea atunci cand investesti in noi produse cosmetice.

Citeste in randurile urmatoare cum alegi cele mai bune produse de ingrijire pentru tine si cum este indicat sa le folosesti in rutina beauty zilnica.

Alegerea produselor de ingrijire potrivite: ghidul tau personalizat de frumusete

Gasirea unor produse cosmetice care sa nu te dezamageasca este o adevarata provocare daca nu stii de unde sa incepi.

De cele mai multe ori poate parea o solutie sa te inspiri din ritualul unei prietene, dar s-ar putea sa nu ai parte de aceleasi rezultate.

Este important sa tii cont de tipul tau de ten si sa fii atenta la toate efectele pe care le au produsele de ingrijire pe care le aplici regulat.

Daca acestea nu iti asigura hidratare si catifelare, inseamna ca nu le folosesti pe cele adecvate.

Vestea buna este ca exista un ghid al celor mai bune produse dermatocosmetice de pe piata si nu numai - Farmacia online Remedium Farm, cunoscutul lant de farmacii din Cluj. Aici vei fi intampinata de o multime de solutii care promit sa iti usureze viata.

Pentru a-ti ingriji tenul asa cum se cuvine, in functie de tipul lui, indreapta-ti atentia spre produsele Bioderma din farmacia online.

Cumparaturile la distanta devin o placere atunci cand nu mai trebuie sa stai la coada ori sa alergi de la un raft la altul pentru a gasi ceea ce ai nevoie.

Bioderma este un brand de dermatocosmetice francez a carui poveste a inceput in anii 70. Totul a pornit din momentul in care farmacistul Jean-Noel Thorel a identificat o abordare diferita a domeniului dermato-cosmeticii, ce presupunea tehnici pana atunci utilizate in biologie si dermatologie.

Daca te intrebi de unde provine numele acestui brand, afla ca este mai simplu decat iti imaginezi: BIOlogia in sprijinul DERMAtologiei.

In randurile urmatoare, te vom lasa sa descoperi care sunt produsele Bioderma potrivite pentru tipul tau de piele.

Solutia pentru piele uscata: crema Atoderm Bioderma

Caracteristici generale: deshidratare, senzatie de uscaciune, lipsa de stralucire, mancarimi, scuame, imbatranire prematura.

Nu este deloc usor sa tii in frau toate caracteristicile pe care le are pielea uscata. Insa vei gasi printre produsele Bioderma special concepute pentru acest tip de ten crema Atoderm care va hrani in profunzime tesuturile.

Datorita formulei sale dermo-brevetate, produsul reface in mod biologic si durabil filmul hidrolipidic al pielii deshidratate si uscate.

Aplic-o zilnic pentru cele mai bune rezultate, in special dupa ce iesi din baie ori de la dus.

Solutia petru pielea grasa: crema Sebium AKN Bioderma

Caracteristici generale: sebum in exces, pori dilatati, acnee, puncte negre.

Pielea cu tendinte de ingrasare iti poate da adevarate batai de cap daca nu folosesti produsele adecvate. Inainte sa lungesti lista cu dezamagiri, incearca crema Sebium AKN de la Bioderma.

Produsul ofera ingrijire corectoare si purifianta pentru pielea grasa cu puncte negre si albe, indeparteaza comedoanele si previne recidiva, ajutandu-te sa capeti din nou incredere in tine. Tenul tau va fi catifelat si curat din nou.

Inca o veste buna este ca aceasta crema are efect keratolitic de lunga durata pentru acneea retenionala (puncte negre, puncte albe), asa ca te vei putea bucura de efectele ei benefice chiar daca nu o vei mai folosi o anumita perioada.

Solutia petru pielea sensibila: crema Sensibio AR Bioderma

Caracteristici generale: senzatie de deshidratare, mancarimi, inrosire la diversi stimuli, iritatii.

Daca iti sunt cunoscute simptomele descrise mai sus, inseamna ca ai nevoie de gama de produse Bioderma destinate ingrijirii pielii sensibile.

Crema Sensibio AR este exact ce iti trebuie daca ai probleme cu roseata difuza, provocata de stimuli ca rece, cald, picant, etc. Enoxolona, alantoina si canola, o combinatie de agenti de o formula dermatologica avansata, cresc pragul de toleranta a pielii.

De asemenea, glicerina si canola hidrateaza, consolideaza functia de bariera a pielii si ofera confort cutanat imediat.

Pentru a profita de toate proprietatile acestui produs, foloseste-l zilnic, pe pielea curata, atat dimineata, cat si seara.

Invata sa iti ingrijesti pielea in functie de caracteristicile ei. Alege din farmacia online Remedium Farm produsele Bioderma care ti se potrivesc si include-le cu incredere in ritualul tau de ingrijire a pielii.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#produse ingrijire, #produse Bioderma , #pielea