Fa aceste lucruri zilnic, pentru o piele perfecta

Miercuri, 06 Octombrie 2010, ora 19:40
3582 citiri
Fa aceste lucruri zilnic, pentru o piele perfecta
Foto: certifiedblogaholic

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman si cel de care ar trebui sa avem mult mai multa grija decat se intampla in mod normal. Multe persoane au grija sa arate bine, insa ignora acest organ important.

Cei mai buni prieteni ai pielii tale sunt produsele de curatat. Trebuie sa ai mare grija cand alegi produsele, deoarece difera in functie de tipul pielii tale. Aminteste-ti ca aceasta etapa, curatarea pielii, este foarte importanta si ar trebui sa o faci zilnic cel putin o data, ideal ar fi sa repeti procedura dimineata si seara. Nu uita ca pielea nu trebuie sa fie uscata pentru a fi considerata curata, ci din contra, daca se intampla acest lucru inseamna ca trebuie sa fie hidratata.

Pielea trebuie sa se relaxeze, aminteste How Stuff Works. Stresul poate face ravagii asupra pielii tale, cauzand numeroase probleme, asa ca incearca macar seara cand ajungi acasa sa petreci cateva minute doar cu tine insuti/insati si sa te relaxezi. Asta inseamna fara telefon, fara televizor, fata cineva in jurul tau, fara nimic, doar tu singur in pat, meditand.

Chiar daca nu tine doar de sanatatea si frumusetea pielii, nu uita de exercitii. O sa spui ca nu este obligatoriu sa faci exercitii zilnic. Asta este, insa o data la doua zile ar fi indicat sa o faci.

Alimente care-ti revitalizeaza pielea

Un alt aspect foarte important este reprezentat de alimentele consumate. Nu uita ca vitaminele si mineralele au un rol foarte important atunci cand vine vorba de sanatatea pielii. Daca esti tentat sa spui "Lasa ca de maine mananc sanatos", nu o face. Incepe chiar de astazi sa consumi alimente sanatoase si stai departe de cele prelucrate.

Si somnul este raspunzator pentru fumusetea pielii tale, asa ca asigura-te ca dormi zilnic numarul de ore necesar. La fel de intampla si in cazul apei, poate cel mai important aliment pe care il consuma un om.

Stim ca vara a trecut, insa soarele iti poate afecta pielea chiar si in sezonul rece, asa ca nu uita de protectia solara de fiecare data cand iesi din casa.

De cete ori ai auzit ca fumatul dauneaza sanatatii si, in acelasi timp, pieleii tale? Probabil de multe ori, insa asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim din a aminti cat de periculos este acest obicei pentru pielea ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sfaturi ingrijire piele, #trucuri ingrijire piele , #pielea