Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ghid inteligent pentru a te proteja de soare

Luni, 28 Mai 2012, ora 13:05
2772 citiri
Ghid inteligent pentru a te proteja de soare
Foto: Doctor Oz

Chiar daca in ultimele zile in Romania a plouat incontinuu, ne putem gandi la soare si poate poate asa il facem sa iasa. Si daca tot urmeaza sa iasa soarele, citeste in continuare ce trebuie sa faci pentru ca acesta sa nu iti provoace insolatie.

Produsele menite sa ne protejeze de soare rasar vara ca ciupercile dupa ploaie. Cat de bun sunt acestea, ramane sa stabileasca specialistii, insa pana atunci trebuie sa iei in calcul cateva sfaturi pentru a te asigura ca nu faci parte din grupul oamenilor care ajung la spital din cauza insolatiilor.

Utilizeaza intotdeauna crema cu protectie solara de 30 sau mai mare, dar si rezistenta la apa, te invata Doctor OZ. Astfel, te asiguri ca vei fi protejat si dupa ce intri in apa. Nu este valabil numai pentru cei care merg la mare, ci si pentru cei care se plimba toata ziua prin oras si se spala pe maini des. Mai mult, aplica din cand in cand aceasta crema pentru a fi sigur ca efectul este garantat.

Multi poarta ochelari de soare, insa nu toti se asigura ca lentile sunt cu adevarat potrivite. Asigura-te ca dai banii pe ceva cate te protejeaza in realitate, nu doar in reclame.

Poti fi la moda si sa te feresti de soare in acelasi timp. Imbogateste-ti garderoba cu palarii mari, acestea vor fi aliatele tale in lupta cu razele puternice.

Explicatia stiintifica pentru durerea cauzata de arsurile de soare

Inainte sa pleci la plaja, asigura-te ca bagajul este facut in mod corect. Asta inseamna ca trebuie sa contina: crema, ochelari de soare, palarie si, daca se poate, o lada frigorifica pentru a avea apa rece la indemana.

Inainte de a spune ca este mult prea plictisitor sau solicitant, gandeste-te ca milioane de oameni sunt diagnosticati cu cancer de piele in fiecare an, iar tu te poti proteja inainte sa fii nevoit sa tratezi.

Daca tu te-ai hotarat sa faci toate aceste lucruri si ii iubesti pe cei din jur, fa tot posibilul sa ii convingi si pe ei cat de importante sunt aceste decizii pentru sanatatea lor.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#ghid protectie soare, #Doctor Oz protectie soare, #sfaturi protectie soare , #pielea